Водещите новини
Home » Горещо » Актьорът Георги Стайков сензационно: Слави крие, че страда от множествена склероза!
Актьорът Георги Стайков сензационно: Слави крие че страда от множествена склероза!

Актьорът Георги Стайков сензационно: Слави крие, че страда от множествена склероза!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Популярният актьор Георги Стайков направи сензационно разкритие за здравословно състояние на Слави Трифонов.

Артистът сподели, че шоуменът страда от заболяването множествена склероза, с каквото Стайков бе диагностициран през май 2019 година, пише „Ретро“.

„Ето Слави Трифонов, който не иска да си признае официално, страда от моето заболяване, само че в прогресивна форма. Но не застава като мъж да си го признае“, разкрива в интервю Стайков.

Откъде е научил подробности за състоянието на Трифонов, той не разкрива. За здравословните проблеми на лидера на партия „Има такъв народ“ от години вървят различни слухове. А че има множествена склероза, се заговори още преди десет години.

В интернет форумите има редица дискусии между пациенти с това заболяване, които също коментират, че са чували из отделенията, където се лекуват, че Трифонов е един от тях.

През март почина лекарят, който пръв слага тази диагноза на Слави Трифонов. Дългия обаче не приема мнението на уважавания невролог д-р Тодор Цанков. И до днес така и не разкрива каква е причината за постоянно влошаващото му здравословно състояние. Слави не може да се движи без помощта на патерица, а според специалисти двигателните проблеми са едни от най-честите признаци за това заболяване.

Множествена склероза и нелечимо заболяване, което се контролира със специални терапии. То буквално преобръща живота и на самия Георги Стайков, който е трудно подвижен, а за него се грижи социален патронаж.

Източник: hotarena

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.