Home » Живот » 9 знака, че вашият ангел-хранител е до вас
9 знака че вашият ангел-хранител е до вас

9 знака, че вашият ангел-хранител е до вас

Често ни утешава мисълта, че ангелите-хранители стоят на рамото ни и ни наблюдават и пазят в трудни моменти от нашия живот.

Това ни дава надежда дори в най-мрачните времена и понякога наистина като по чудо избягваме бедите. Има теория, че ангелите-хранители са нашите любими близки, които са напуснали този свят физически, но остават с нас духовно. Те незримо присъстват до нас и се опитват да ни предпазят и предупредят.

Какво свидетелства за това? Ето 9 признака, които разбрахме от 365novini:

1. Фигури в облаците

Като деца вероятно често сте лежали на тревата и сте наблюдавали облаците, търсейки в тях познати форми. Но, ако докато гледате небето, видите силуета на любим, но напуснал ви човек, това може и да не бъде случайност. Духовете могат да използват облаците, за да ви предадат съобщение. Това може да включва по-общи признаци като неочаквани находки или пера или снимки, които ви напомнят конкретния човек.

2. Цветове

Малцина знаят, но всеки ангел е свързан с цвят, който определя неговата енергия. И избирайки този цвят, ние можем да го поканим в живота си. А те могат да използват този цвят, за да ни подскажат, че са до нас. Ако изведнъж започнете да виждате един и същи цвят навсякъде, обърнете внимание на това.

3. Музика

Казват, че музиката е универсален език, позволяващ да се общува във всякакви култури и народи. А тя е способна да предава съобщения и от духовното царство. Имате ли определена песен, която асоциирате с близък покойник? Можете да откриете, че не можете да изтикате определена песен от главата си или забелязвате песен, звучаща навсякъде, където отидете Това може да бъде обикновено съвпадение, а може да бъде и послание от духовния свят.

4. Ангелска намеса

Това е един от най-екстремните признаци. Става дума за хора, които в даден момент от живота си е нямало как да се измъкнат от безнадеждна ситуация, ако не е било някакво внезапно чудо. Например са закъснели за автобуса и не са се качили на самолет, който се е разбил. Тези неща са пример за божествена намеса. Те са пример, че някой ви пази.:

5. Пеперуди

Призната в много религии и култури като символ на промените и трансформацията, пеперудата е свързана и с тези, които са били преди нас. Преминавайки към духовния свят, те винаги могат да се върнат в онази форма, която ние познаваме. Могат да използват пеперуди, за да протегнат ръка и да ни съобщят нещо.

6. Животни

Обръщайте внимание на всичко, което се случва около вас, когато преживявате най-трудните времена в живота си. Ако сте емоционално уморени и забележите животно или птица, седящи наблизо, или дори приближаващи към вас, сякаш ви предлага подкрепа, то знайте – това е дух. Понеже нашите ангели-хранители невинаги могат да осъществят пряка връзка с нас, те могат да ни окажат подкрепа чрез друго същество.

7. Бели пера

Белите пера отдавна се смятат за признак на чистота и мир, свързан с присъствието на ангели. Ако видите перо, лежащо на земята, смятайте, че това не е просто съвпадение. Независимо дали ще решите да го видите или да го вземете и запазите, това перо може да е знак, че ангелите ви гледат.

8. Блясък, светлина

Когато духовните същества идват в нашия свят от духовното царство, те не са физически същества като нас. Вместо това се проявяват като енергия, движеща се през нашия свят. И докато често физически не виждате присъствието им, можете да ги забележите с крайчеца на окото си. Това често може да бъде блясък светлина или светкавица в периферното ни зрение.

9. Усещания

Макар че има много физически, осезаеми признаци, които трябва да се вземат под внимание, никога не подценявайте силата на собствената си интуиция и вашите първи впечатления. Понякога просто знаете, че те са до вас. Ако усещането е съпроводено с чувство на комфорт, безопасност и топлота, то вашият ангел-хранител може да е на рамото ви. Също така може да усетите, че някой ви гледа или слага ръка на рамото ви.

Ангелите имат и други начини да ни дадат да разберем за тяхното присъствие в живота ни. Вслушвайте се в знаците и може да избегнете беди или да срещнете своето щастие.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.