Home » Топ новини » 7 особености на хората, надарени със зелени очи
7 особености на хората надарени със зелени очи

7 особености на хората, надарени със зелени очи

Казват, че очите са огледало на душата. И това е така: по очите може да разбереш много за човек. Очите изразяват радост и печал, усмивки и сълзи…

Цветът на очите, даден ни по рождение, е способен да разкаже много за нашия характер, разбра 365novini. Зеленият цвят на очите е голяма рядкост: едва 2% от населението на планетата е зеленооко. Макар в някои страни да е доста разпространен. Ето 7 особености на хората със зелени очи:

1. Хитрост

Зелените очи са признак за палава и хитра личност. В тях проблясват различни мисли, но никога не можете да ги разгадаете. Уникална комбинация от игривост и ум.

В поведението на зеленоокия човек по удивителен начин са се вплели две крайности: мъдрост и инфантилност. Тези хора са склонни към бунтарство, често рискуват заради шанса да опитат или научат нещо ново.

Те имат отлично чувство за хумор и всички данни на харизматичния лидер. Освен това, никой не умее да се забавлява и да получава удоволствие от живота като притежателите на зелените очи!

2. Страст

Зеленооките хора са много трудолюбиви и проявяват страст във всички сфери – както професионалната, така и личната. Те са искрени и имат дарбата внимателно да слушат събеседника. Влюбват се дълбоко и емоционално.

Зеленоокият човек ще поднесе любимите цветя и подаръци просто така, без какъвто и да е повод. В кариерата си ще надмине мнозина колеги, защото никога не го мързи да се учи и развива. Той се фокусира върху резултатите и не претупва работата.

Във всичко, което зеленооките правят, се ръководят от страст и вдъхновение. Затова без умора вървят към целта си и умеят да правят верния избор в живота.

3. Мистика

Хората със зелени очи са склонни към мистика, което ги прави любознателни и харизматични. В тях винаги има нещо тайнствено. Не е учудващо, че различните магьосници и свръхестествени същества е приет да се изобразяват със зелени очи!

В легендите русалките, вампирите и прочие създания хипнотизират и очароват със своите зелени очи. Така и зеленооките личности са способни да привличат околните — те буквално излъчват магнетизъм.

Зеленооките хора са самостоятелни и нямат нужда от нечие одобрение. Обикновено запазват своето мнение за себе си, но внимателно следят за всичко.

4. Ревност

Неслучайно Шекспир е нарекъл ревността “зеленооко чудовище”! Тази черта се асоциира със зелените очи.

Понякога хората със зелени очи са толкова ревниви, че излизат извън рамките на приличието. В пристъп на ревност могат да отблъснат близките си хора. Нищо не ги разпалва така, както ревността.

5. Чар

Може би е заради рядкостта на зелените очи, но притежателите им са най-чаровните и красиви хора на земята. Зеленооките мъже привличат жените и често са много влиятелни.

Зеленооките хора излъчват такава неподправена радост при общуването с другите, че е невъзможно да устоиш на чара им.

6. Творчество

Зеленооките хора се отличават с изключителна креативност. Те имат отлично въображение, затова често са в творческите професии.

Хората със зелени очи винаги се отличават с оригинални идеи и изобретателни решения в достигането на всички цели. Мисловният им процес е уникален и не прилича на никой друг.

Всичко това им помага да преодоляват практически всяка трудност.

7. Интелект

Тези хора са много умни и влюбени в живота. Умеят да говорят добре, а интелектът им помага да се концентрират и да намират изход и от най-сложните ситуации. Острият ум на зеленооките винаги ги оставя крачка напред пред конкурентите.

Освен това мислят по-бързо от другите и възприемат новата информация. Те са по-чувствителни към случващото се наоколо и умеят по-добре да си поставят цели. Както и да ги постигат.

Хората със зелени очи умеят да поддържат разговор на всяка тема. Те са винаги открити и могат ясно да формулират своята позиция. Не се разсейват и не свърват от набелязания път.

Източник: Уебмястото

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.