Home » Идеи » 5 начина да получите повишение
5 начина да получите повишение

5 начина да получите повишение

Масовите уволнения и свиването на икономиката, поставят повишението под въпрос. Въпреки това, милиарди левове се въртят в бизнеса на България. Така че не е невъзможно да получите желаното. С колегите от Benchtalks.com ви предлагамe 5 начина да го направите.

Кажи и покажи. Подгответе убедителна документация, която доказва какво сте направили за запазване и увеличаване бюджета на компанията. Докажете, че сте добра инвестиция за вашия работодател. Дружеството трябва да е наясно, че ще бъде компенсирано, въпреки икономическата криза, ако ви задържи.

Увеличи стойността си. Намете бързи и евтини курсове, за допълнителна квалификация. Така ще повишите своите знания. Работодателят би ви платил повече, ако имате нови умения, които биха попълнили нуждата от наемане на нов кадър във фирмата.

Бъди креативен. Ако фондът за заплати е свит, потърсете други облаги, с които компанията може да ви бъде полезна. Акции, медицинска застраховка, ползване на автомобил, купони за храна и др.

Предложи сделка, която няма да откажат. Бонус, който ще повиши печалбата или производителността. Основан на личната цел, но съчетаващ се с тази на компанията. Печелите вие, печели и работодателят. Нека да видят ползата от повишението ви, въпреки трудните времена.

Подари си повишение. Може да започнете собствен бизнес. Майкъл Дел е започнал с 1000 долара, в стаята си в общежитие, а Хюлет Пакард е стартирал в един гараж. Реализирайте мечтите си. Няма невъзможни неща.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.