Home » Топ новини » 23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички: Ето как живеят сега /СНИМКИ/
23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички

23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички: Ето как живеят сега /СНИМКИ/

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Огромната разлика в годините не е пречка за двама души, които се обичат. Доказателство за това е и историята на тези двама влюбени, научи 365 Новини.

Любовта между Стефани и Дон е толкова голяма, че разликата от 45 години изобщо не ги притеснява.

23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички

Дон, който не е първа младост, е уверен в чувствата на своята половинка, макар и да не е петролен магнат, а най-обикновен пенсиониран строител.

Двамата имат едно дете. Дон обаче има още един наследник от предишния си брак, който е връстник на младата му съпруга. Може би и затова дълго се съпротивлява и не иска да става отново баща.

Но бързо се предава, защото осъзнава, че Стефани е млада и като всяка една жена трябва да почувства радостта от майчинството.

23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички

И така през 2018 г. се ражда синът им.

Между другото, именно появата на бебето помага за сближаването на Стефани с близките й, които до този момент не приемат сериозно възрастния й съпруг и смятат, че двамата скоро ще се разделят.

Дон е щастлив, че може да общува със семейството на младата си съпруга, макар че веднага поставя условие: ще се обръща към тъща си само по име и никога няма да й казва „бабо“, защото възрастта не позволява.

23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички

Майката на Стефани се съгласява бързо. Все пак е по-млада от зет си с цели 11 години.

Въпреки че близките на Стефани опитват да се примирят с избора й, обществото не може да го направи. Младата жена често е спирана от различни хора по улицата, които без капка притеснение я атакуват с въпроса: „Защо ти е нужен този старец?“.

23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички

Самият Дон също става обект на бурни критики, най-вече от приятелите си, които все още не могат да приемат, че подобен съюз е възможен и напълно нормален.

„Защо трябва да разваляш живота на младо и красиво момиче? На нея всичко й предстои, а ти, старче, се възползва от нейното лекомислие, укоряват го те.

Заради негативното мнение на обществото, съпрузите често канят журналисти в дома си и ги убеждават, че всичко между тях е наред.

23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички

Стефани всеки път подчертава, че нейният Дон не отстъпва по нищо на младите момчета и дори ги превъзхожда. Той е умен, мъдър и грижовен. Цялото си време посвещава на нея и прекрасния им син.

Вижте продължението на историята в Ко4.бг

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook