Home » Живот » 17-годишна се удря с колата си фатално в училищен автобус, а полицията открива нещо в ръката ѝ, с което всичко става ясно
17-годишна се удря с колата си фатално в училищен автобус

17-годишна се удря с колата си фатално в училищен автобус, а полицията открива нещо в ръката ѝ, с което всичко става ясно

Това е предупреждение, което не може да се дава твърде много пъти!

Нещо, с което почти всички от нас се сблъскват в един или друг момент. Самият аз го правя от време на време, с което далеч не се гордея. След като прочетох историята на 17-годишната Кейтлин Рей, обаче, реших никога да не оставям телефона си на място, когато отново карам.

Не забравяйте, че ако използвате телефона си, когато сте зад волана рискувате не само да нараните себе си, но и други.

Историята, която днес ще ви разкажем от 365 Новини се е случила рано сутринта на 5 септември 2019 г. Кейтлин  е на път да вземе по-голямата си сестра от работа.

Не след дълго полицията в Мисисипи получи обаждане за сериозна автомобилна катастрофа. Това, което откриват на мястото на катастрофата, ще остане в кошмарите им завинаги. Кейтлин не е видяла училищния автобус, който е намалил много скоростта си пред нея на магистралата и тя се удря в задната част, без спирачен път,  с много висока скорост.

Същата сутрин в автобуса имало повече от дванадесет ученика. За щастие нито един от тях не е бил физически ранен и децата са били откарани в училище с друг автобус. Нещата обаче не свършват добре за Кейтлин.


На мястото на катастрофата един от първите очевидци е направил снимка на инцидента, за да предупреди всички водачи.

Кейтлин е загинала на място. Когато полицията претърсва останките откриват, че тя все още държи телефон в ръката си, което означава, че в момента на удара, тя е гледала в телефона си, а не пътя, затова не е осъзнала, че автобусът пред нея се движи твърде бавно.

„Водачът на автомобила е на 17 години. Няма следи от спирачен път, защото спирачките не са натиснати,  все още държи мобилен телефон в ръката си, когато я изваждат от колата“, пише в доклада на властите.

Майката на Кейтлин, Шелия е помолила дъщеря си да вземе голямата си сестра още от сутринта. Това е последният разговор, който двете щели да имат. Когато Кейтлин  не се появява при сестра си, Кортни, на работното й място в 7 ч.  сутринта, тя предполага, че просто Кейтлин я е забравила. Към 7:30 ч. Кортни започва да се притеснява и така публикува пост във Фейсбук с молба, дали някой е виждал Кейтлин.

Скоро след това семейството научава новината…

Винаги е ужасна трагедия, когато такава млада душа си отива от света, но още повече, когато е в инцидент, който би могъл да бъде избегнат. Нищо не може да върне любимата дъщеря на семейството, но се надяваме, че това може да послужи за предупреждение за всички останали, които използват телефона си по време на шофиране.

Споделете тази статия във Facebook, така че повече хора да могат да разберат колко лошо може да бъде да бъде опасно шофирането с поглед към телефона.!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.