Home » Зодии » 13 истини за ОВЕН и ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете
13 истини за ОВЕН и ТЕЛЕЦ

13 истини за ОВЕН и ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете

Тези две зодии са едни от най-трудните характери в зодиака, всички знаем това. Инатът им е пословичен, но това е само част от истините за тях, които трябва да знаете, научи 365novini.

Ако вие сте представители на някоя от тези две зодии, значи бързо ще откриете много познати неща за себе си, дори и да не сте ги осъзнавали досега.

1. Действат с рогата напред, дори и срещу най-близките си

Няма значение дали са в „съперничество“ с най-големия си враг, или с най-близкия си човек, те винаги са готови докрай да се инатят и да искат да стане тяхното.

2. В любовта искат или всичко, или нищо!

Овните и Телците искат цялото внимание само за себе си, не делят с никого и в никакъв случай няма да позволят партньорът до тях да кривне от правия път.

3. …но това не означава, че те не биха го направили

Изневярата за тези две зодии не е никак чужда. Умеят да нараняват и да си доставят удоволствие едновременно. Единствено Телците имат угризения и накрая си признават всичко, докато при Овните такова нещо няма.

4. Приятелите са им важни, но никога по-важни от егото

Телците са от тези особени хора, които не държат толкова на дългогодишните си приятелства. Ако нещо не им изнася, няма и да се замислят дори да разтрогнат отношения. Докато Овните внимават повече с компанията си, но все пак ако някой ги настъпи по егото, не се знае какви действия могат да предприемат.

5. Честта им е всичко!

И двете зодии имат железни принципи, които невинаги са правилни за всички, но винаги ги изпълняват строго. Никой не може да ги накара да действат, ако не го усещат със сърцето си.

6. Комплексите не са им чужди

Понякога може да си дават вид, че са най-непоклатимите и вярващи във всичките си достойнства, но всъщност отвътре ги изяждат комплекси, за които рядко говорят. Често са свързани с външния вид и това как изглеждат.

7. Прощават адски трудно!

Не си правете експерименти и се опитвайте никога да не ги настъпвате по мазола, защото прошката после е трудна, а понякога дори и немислима.

8. Не са стиснати

В никакъв случай! Овните и Телците имат широки пръсти, дават много както за себе си, така и за добри каузи. Не обичат да си правят сметка на парите и предпочитат да са щастливи и без спестявания, отколкото нещастни, но пък с цял куп пари в банката.

9. Работят съвестно, макар и не на пълни обороти

Телците са по-мързеливи, но пък съвестни, докато Овните работят много и дори това понякога е повод за скандали, защото почти не се прибират у дома от работа.

10. Адски са влюбчиви

Наумят ли си нещо в любовта, винаги го постигат. Овните и Телците наистина се влюбват бързо, обикват веднага и искат човекът до тях на всяка цена да ги догони в любовта и привързаността им. Използват много хитрости и изпитани от тях методи, за да завладеят сърцето на човека, който са си избрали. Не приемат „не“ за отговор и с това понякога отблъскват още повече човека срещу тях. Тези случаи обаче са рядкост и най-често получават това, за което са се борили. Колко дълго остава при тях обаче, това е друг въпрос.

11. Обичат да послъгват

И то не за големи и важни неща, а за такива, които просто правят живота им по-лек. Когато закъснеят и са били с приятели навън, предпочитат да кажат, че са имали работа в офиса, за да не им четат конско у дома. Дребна лъжа, нали?

12. Много добри слушатели са

Могат да ти дадат адекватен и зрял съвет, стига да си хванете в настроение за това.

13. Обичат да лъжат, но мразят да ги лъжат насреща

Типично за тези зодии. Затова внимавайте и не си правете експерименти – стават много лоши, когато разберат и остават наранени за дълго.

Източник: iwoman

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.