Home » Горещо » 11-годишно дете роди в България – ето потресаващия разказ на младата „майка“ (Видео):
11-годишно дете роди в България - ето потресаващия разказ на младата "майка" (Видео):

11-годишно дете роди в България – ето потресаващия разказ на младата „майка“ (Видео):

Темата с ранната бременност и все по-ниската граница, на която момичетата стават майки, продължава да е актуална, включително и у нас. Тези дни едно видео в ТикТок буквално разтърси зрители от всички възрасти.

В скандалното клипче  момиче на 11 години разказва как е родило дете в България, видя 365 Новини.

Тя споделя подробности за това как е забременяла и разбрала, че носи живот в себе си.

Момичето разкрива историята пред репортерка и дори не осъзнава колко неадекватно звучи разказът му, а може би не го осъзнава, защото все пак на 11 години тя самата все още е едно дете.

Разказът ще ви остави без думи наистина, нека си припомним как едно дете, ражда дете.

„Той там, аз го гледах. Харесвах го. Срещнахме се. Взехме да ходим и той ме обезчести. И не знаех, но аз станах бременна. Когато станах бременна взе корема ми на расте. Баба ме питаше защо расте, а аз й казвах, че не знам, а знаех, че съм бременна.

Взе един тест, видя го – бременна съм. Майка ми не беше тука. Бях на 5 месеца тогава и тя звъня на майка ми и каза. Дойде си майка му, свекърва ми, и ме взе, защото аз бях бременна. Аз го обичам и се взехме.“

Кортеза Желязкова е от България. Тя ражда бебе на 11-годишна възраст, когато законният й съпруг е на 19 години. Възможността непълнолетна да зачене, при това без мъжът да понесе наказание, се обяснява с ромските традиции – семейството на момичето й разрешило тя да се омъжи.

Съпругът на Кортеза разказа, че се запознал с нея, когато я защитил от нейни връстници, обиждали я на детска площадка. Той обясни, че това е била любов от пръв поглед и двамата правили секс още първата седмица след запознанството си. Младата майка разказа, че се чувства странно, тъй като е трябвало да порасне бързо, раждайки и решавайки вече да не ходи на училище.

По-долу може да гледате и въпросното видео:

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.