Home » Топ новини » 10 невероятни способности, които са ни дадени още при раждането, а дори и не подозираме!
10 невероятни способности

10 невероятни способности, които са ни дадени още при раждането, а дори и не подозираме!

Човешкият ум и тяло имат безкрайни резерви от неизползван потенциал, разбра 365 Новини.

Тайните обгръщат човешкия ум. Фактът, че има герои като Джийн Грей и Професор Х във вселената на супергероите, е достатъчно доказателство, че човешкият ум и неговите неизползвани възможности винаги са очаровали човечеството.

Въпреки нашия скептицизъм, човешкият ум и тяло имат безкрайни резерви от неизползван потенциал.

Всеки от нас е награден с тези способности при раждането си, но често се оказва, че те са непотребни. И с времето на мястото на невежеството настъпва скептичното отричане.

Вътрешният глас (интуицията)

Спомняте ли си всички великите пророци – Мохамед, Исус, Заратустра? Всичките си откровения са получили благодарение на гласа, който звучал в сърцата им. Всички тези хора притежавали степен на възприемчивост, която позволявала да бъде чута.

Пък Жана д’Арк публично е признала, че тези гласове са й говорели. Всеки от нас има глас, който ни говори и ни помага. А дали ще можем да го чуем, зависи само от нас.

Вътрешният свят

Вашият вътрешен свят е мястото, където ще намерите спокойствие и където можете да се чувствате щастливи. Тук можете да намерите себе си и да откриете истинското предназначение, но за това трябва да се изчистите от всичко ненужно.

Способността да задържате дъха си

Задържането на дъха влияе върху нервната система и спомага за успокояване. Задържайки дъха си и правейки дълбоко бавно издишване, разделено на 10 малки издишвания, можете да включите механизъм, който ще позволи на тялото ви да притежава лекота.

Погледът

Забелязвали ли сте някога как хората ви гледат или разсеяно казват нещо, след като ги погледнете? Това се дължи на факта, че имате осезаем поглед, който действа на друг човек. Затова обмяната на погледи е отличен начин за телепатична комуникация.

Умението да общуваш невербално

Това се дължи на факта, че всички ние сме едно цяло и говорим на един език – езикът на сърцето ни. Особено добре тази способност се проявява сред влюбените, сродните души и близнаците.

Великодушието

Щастието да даваш е нещо трансцендентално. Това ни позволява да се доближим до душата си, както и да обърнем към нас душите на други хора.

Да помагаш на хората е нещо, което се почита от всички религии. Практиката да се даряват неща на хора, които се нуждаят от тях повече от нас, е нещо, което може да промени нашето възприятие за света, нещо, което трябва да направим точно сега.

Решителността

Всеки път, когато се окажете в трудни житейски обстоятелства, имате възможността да използвате интуицията и умствените си способности, за да изберете най-добрия вариант за по-нататъшните действия.

Вашата собствена интуиция и решения, взети с нейна помощ, ще могат да променят хода на играта, когато трябва да направите избор между две еднакво важни и еднакво добри неща.

Чувството за хумор

Това е истина. Смехът е най-доброто лекарство, а количеството позитив, идващ от човек, който обича да се смее, е неизмеримо. Особено, ако сте двойка с този човек и той полага всички усилия да излекува душата ви, да повиши настроението ви и да направи деня ви по-добър.

Творчеството

Чувството за удовлетворение, което получавате чрез създаването на нещо ново, няма равно. А количеството духовна енергия, която възпроизвеждате, е просто невероятна.

Способността да медитирате

Тази способност може да направи живота ви по-проспериращ и по-спокоен

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.