Home » Здраве » 1 месец всеки ден си вдигах нагоре ръцете за 1 минута, резултатът бе изненадващ
1 месец всеки ден си вдигах нагоре ръцете за 1 минута

1 месец всеки ден си вдигах нагоре ръцете за 1 минута, резултатът бе изненадващ

От около два месеца в мрежата се разхожда поредното чудодейно лекарство за всички болести. WhatsApp ми изпрати видео 3 пъти, натъкнах се на голям брой статии на Дзен и реших да проверя дали този инструмент наистина работи.

Авторите твърдят, че вдигането на ръцете си над главата за 1 минута всеки ден е достатъчно, за да се отървете от много проблеми.

Звучи странно, но много примамливо.

Ако едно статично упражнение може да ни спаси от неразположения, не е ли чудо. Честно казано, бях сигурен, че този метод няма да работи. Но исках лично да проверя това.

Важно е да се отбележи. Правих упражнението три пъти на ден по 1 минута в продължение на месец. Не съм пропуснал нито един ден.

Изправяне на гръбначния стълб

Ако имате остеохондроза, тогава това упражнение трябва да ви помогне да се отървете от нея. Не забелязах никакви промени. Просто седях гърбав пред компютъра. Може би има някакви промени вътре в тялото, но аз не забелязах нищо.

Изправяне на червата

Докато повдигате ръцете, червата ви се изправят. Противоречиво изявление. Автор на видеото, обяснете ми как червата могат да се изправят? Не бяха забелязани промени. Мълча за подобряване на храносмилането. Спрете да заблуждавате хората. Те вярват в това.

Прочистване на тялото

Две седмици останаха до края на експеримента и открих статия, в която се казваше, че е необходимо да се изпие чаша вода преди упражнението, за да се очисти тялото. Е, вярвате или не, но не са забелязани промени. Чувствах се като глупаво момче пред жена си.

Нито един елемент не работи. Може би съм направил нещо нередно, в което много се съмнявам. Чудя се дали има хора, на които този метод е помогнал? Пишете в коментарите.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.