Home » Живот » Животът ѝ без лице най-сетне приключи. Тя свали маската, която носеше 2,5 години и светът ахна
Животът ѝ без лице най-сетне приключи

Животът ѝ без лице най-сетне приключи. Тя свали маската, която носеше 2,5 години и светът ахна

Има истории, които те докосват толкова дълбоко, че дълго след това пазиш спомена за тях. Такава е и историята на тази млада жена от Австралия, която е символ на победата на човешкия дух над суетата и отчаянието.

Целият живот на 28-годишната Дейна Вюлин се обръща с главата надолу преди няколко години.

Момичето е много красиво и често привлича вниманието на мъжете. Веднъж една прекалено ревнива жена почти я изгаря до смърт, като погрешно решава, че Дейна се интересува от съпруга ѝ.

красива жена

Почти я е убива, но не я прекършва. Тя излиза от тази ужасна история с високо вдигната глава и показва чрез пример на всички – трябва да се борите за живота и да не се отказвате, каквото и да се
случва.

Жената претърпява много операции и прекарва две години в специална маска. Днес тя показва на всички новото си лице. В едно предаване Дейна казва: “Искам всички да видят белезите ми, защото сега те са част от мен.”

Историята на нейното възстановяване е просто невероятна.

Непозната жена я напада, която вижда съпруга си да говори с Дейна на новогодишно парти. Това е снимка на Дейна преди атаката.

красива австралийка

Ревнивата съпруга започва да преследва Дейна, няколко пъти й се обажда и казваш че ще унищожи хубавото й лице.

След известно време, под влиянието на наркотици, жената влиза в апартамента на Дейна, излива върху нея денатуриран спирт и я подпалва. После избягва и Дейна я чува да се смее.

обгорена жена

В резултат на ужасната атака Дейна получава изгаряния 3-та степен, които покриват 64% от тялото й, включително лицето й. Почти невъзможно е да я разпознаят.

тежки изгаряния

Дейна публикува този колаж от шокиращи снимки, за да покаже как се е променило състоянието й, докато се лекува.

жена с маска

Момичето признава, че преди този инцидент е била много горда от външния си вид.

След операцията лекарите й дават специална маска, която трябва да носи в продължение на 30 дълги месеца. Според нея, тази маска дава усещането, че тя е никой и нищо, защото лицето ѝ
е напълно невидимо.

маскирана жена

Носейки същата маска тя присъстваше на процеса, давайки показания. Нападателката получава 17 години лишаване от свобода.

упражнения с йога топка

Но трудностите не свършват до тук. Докато се възстановява от това ужасното нападение, Дейна се изправя пред друго предизвикателство. По време на прегледа лекарите ѝ съобщават, че има рак на маточната шийка. Шокирана е, но няма намерение да се отказва. Тя трябва да се подложи на операция за отстраняване на раковите клетки и дългосрочна рехабилитация.

жена без лице

Маската през цялото време генерира в нея чувство за безличност.

жена зад маска

Накрая, след ежедневна работа върху себе си и възстановяване на тялото си, Дейна се съгласява да бъде гост на едно телевизионно предаване, за да свали маската си и да разкаже историята си. Тя казва: „Вероятно щеше да е по-лесно да умра, отколкото да премина през всичко това, но никога не бих избрала лесния начин …

И ако днес ме питат как се чувствам относно тялото си, ще отговоря, че съм горда от себе си!”

жена сваля маската си

Знаейки, че нейната история може да вдъхнови други хора в тежка ситуация да се борят, Дейна идва на шоуто и сваля маската си пред публиката.

жена след операция

Всички са изненадани да видят новото й лице. Въпреки белезите, тя почти е върнала старата си красота.

красива жена

Дейна моли всички да видят какво стои зад това ново лице – невероятна сила на ума, самоувереност, самочувствие, смелост и чувство за цел.

жена в ТВ предаване

Тя казва: „Аз съм силна личност и историята за изгарянето ми показа, че ще остана такава. Винаги ще бъда уверена жена.

жена в кола

Примерът на Дейна още веднъж ни напомня, че за изцеление на тялото са важни преди всичко силен дух и силна личност, готови да се справят с трудностите.

Ето някои от последните й снимки. Днес Дейна казва: „Всеки ден работих усърдно върху себе си и сега резултатите са наистина видими. Аз се възстановявам бавно, но постепенно ставам като старата Дейна. “

Истинска вдъхновяваща история за една невероятно силна жена!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.