Home » Здраве » Забележите ли някой от тези признаци, няма съмнение – урочасали са ви
Забележите ли някой от тези признаци

Забележите ли някой от тези признаци, няма съмнение – урочасали са ви

От древни времена черните магьосници и вещици предизвикват силен страх у хората, научи 365novini.  Със силите си лесно могат да ви урочасат и да ви нанесат щети, които да се отразят на здравето ви и коренно да променят живота ви към по-лошо.

Използването на черна магия срещу противник не губи своята популярност и в днешно време, а завистта и непреглътнатите обиди допринасят за това.

Има няколко признака, по които можете да разберете, че сте жертва на тъмните сили, които са ви урочасали. Днес ще ви разкажем малко повече за това, както и за ефективните начини, с помощта на които да се отървете от уроките възможно най-скоро, пише Блиц.

Ако чувствате внезапно влошаване на здравето, постоянна слабост и нарастваща умора, но изследванията при лекаря показват, че всичко ви е наред, нищо чудно някой да ви е урочасал. Има седем основни признака, чрез които човек може да разбере дали не е жертва на тъмни сили:

Сънливост

Това е един от основните показатели, че са ви урочасали. Иска ви се да спите постоянно, дори ако сте спали повече от 8 часа дневно. Това ви прави вял, а енергията ви изчезва.

Хронична умора

Тя е най-забележима, ако преди това винаги сте били много активни и енергични. Това е много тревожен сигнал, който трябва да ви накара да се замислите дали сред познатите ви няма човек, който не ви желае зло.

Загуба на интерес към живота

Изведнъж преставате да се радвате на любимите си вещи. Започвате да мислите, че животът ви няма смисъл и не виждате никакви перспективи. Всичко това се дължи на магията, защото тя краде всичките ви чувства и емоции.

Раздразнение

Изпитвате внезапни изблици на ярост, безпричинна злоба и агресия? Това е още един знак, че са ви урочасали, особено ако по характер сте много спокоен и сдържан човек.

Непрекъснато боледувате

По принцип боледувате веднъж-два пъти в годината, неразположението ви не трае дълго и не изисква сериозно лечение. Ако обаче забелязвате, че всеки месец ви има нещо и болестта не си отива повече от седмица, това е сигнал, че сте жертва на тъмни сили.

Задъхвате се

Дъхът ви изведнъж секва и не ви достига въздух. Подобно нещо се случва при хора, жертва на уроки, макар и рядко.

В жилището ви са се появили мишки, хлебарки и дървеници

Къща, над която тегнат зли сили, привлича насекоми. Затова, ако сте забелязали неканени гости, най-вероятно са ви урочасали.

Признаците се появяват постепенно и с времето започват да се засилват. На втория ден след тъмния ритуал жертвата става сънлива и изпитва хронична умора. Първоначално организмът се съпротивлява, но с времето защитните механизми отслабват, а въздействието на черната магия се усилва.

За да се избавите от магията, която са ви направили, трябва внимателно да огледате дома и дрехите си. Ако намерите безопасни игли, коса или пръст, незабавно ги изгорете. Това е източникът, през който злото прониква в дома ви. Колкото по-рано откриете признаците, толкова по-вероятно е да успеете да избегнете проблемите в работата, в личния си живот и със здравето.

Съществуват няколко начина, с които да развалите магията. Един от най-популярните е да потърсите помощ от врачка, която срещу съответната сума ще ви избави от злото заклинание. Ако не ви се дават много пари, можете да го направите и сами.

Отидете до най-близката църква и си купете свещи. Когато се приберете, прекарайте седем пъти около тялото си запалената свещ, четейки молитвата „Отче наш”. Вярата в Бога е способна да ви избави от магията. Солта е едно от най-добрите средства за противодействие на черната магия. За по-добър ефект може да я разтворите в жива вода. Сложете сол в тенджера, затоплете я малко и поръсете с нея прага на апартамента си.

Можете да си поръчате и църковен молебен за здраве. Той ще се чете в продължение на 40 дни и е един от най-добрите начини да се избавите от урочасването.

Друг начин, с който да се спасите, е като си направите амулет. Той изисква много по-малко финансови инвестиции, отколкото помощта от врачка. Ефектът обаче е същият. Отидете в езотеричен магазин и си купете амулет, който ви харесва. Ако не са ви урочасали много силно (забелязали сте само един или два признака), си купете талисман срещу обикновени уроки. Ако над вас тегне сериозно проклятие, тогава си вземете от най-мощните.

Уроките могат да бъдат развалени и с помощта на специални думи, които трябва да бъдат изречени при спазването на определен ритуал. Вземете една запалена свещ. Изключете светлината, дръжте свещта в ръката си, седнете на стол и затворете очи. Настройте се да произнесете заклинанието: „Магьоснико, няма да те пусна! Няма да влезеш в живота ми. Аз ще защитя душата си. Магийо – изчезвай!”. Думите трябва да се повторят три пъти, след което трябва да останете на тъмно още 20 минути.

marica.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.