Home » Живот » Вижте какво разкрива за вас формата на лицето ви?
Вижте какво разкрива за вас формата на лицето ви?

Вижте какво разкрива за вас формата на лицето ви?

Формата на лицето ви може да разкрие на вашето обкръжение какъв тип личност сте и какви са вашите принципи в живота.

Независимо от факта, че повечето хора имат комбинирано овално лице или комбинация от квадратна и кръгла форма, все още има хора, чиито очертания могат да бъдат ясно определени. Знанията, получени от мъдреци и лечители на нетрадиционната китайска медицина, са в състояние да разкрият характера на човека според формата на лицето.

Лице с правоъгълна форма

Тези хора имат квадратно чело и брадичка. Притежателите на тази форма се славят със завидна логика и са добри мислители, но твърде ревностни в мислите си. Тези хора обикновено планират своите действия и рядко говорят за чувства. За да премахнат вътрешното напрежение, което постоянно възниква в главата им, те работят много и усилено.

Какво казва формата на лицето ви за вас

Кръгла форма

При тази форма на лицето, линията на растежа на косата и бузите под скулите са закръглени. Това предполага, че става въпрос за човек, който поставя интересите на другите хора над своите. Ето защо хората с кръгла форма на лицето по правило привличат самолюбиви егоисти. Ако за вас приоритет са интересите на партньора, може би няма да получите от връзката това, което искате.


Форма на диамант

Острото чело и брадичката образуват ромб с помощта на издължените скули. Такива хора искат да държат положението под контрол. Те са съсредоточени върху подробностите, в резултат на което са отлични работници. Притежателите на лицето от диамантен тип са прецизни в избора на думи и общуват добре с други хора. Противопоставят ли им се обаче, незабавно прибягват до нападки и упреци по адрес на събеседника.

Овална форма

Представителите на тази форма имат удължено лице. Тези хора умеят да подберат думите, които със сигурност ще се харесат на събеседника им. Ще предразположат гостите да се чувстват добре, но самите те са твърде съсредоточени в желанието си да изглеждат безупречно.

Квадратна форма

Малко лице с широко чело и брадичка. Тези хора притежават издръжливост и са надарени с ентусиазъм, за да могат лесно да реализират големи проекти.

Форма на сърце

Тези личности имат широко чело и тясна брадичка. Те имат невероятна вътрешна сила и упоритост. Тези хора могат да бъдат сравнени с малките зайчетата от рекламата на Energizer. Тяхната вътрешна сила плавно води до постигането на целта. Имат силна вътрешна интуиция и могат да изчислят всеки ход предварително. Освен това не им е чужда креативността.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.