Home » Горещо » Тошо Куката и Чеченеца имали още 2 клипа с болното момче
Тошо Куката и Чеченеца имали още 2 клипа с болното момче

Тошо Куката и Чеченеца имали още 2 клипа с болното момче

Адвокатът на Петко Караилиев (Чеченеца) – Стефан Паров заяви, че има още два клипа с участието на Чеченеца, Тошо Куката и 20-годишния младеж, който бе заснет в ролята на куче в пловдивски мол.

По думите му, на тези видеа се вижда как се забавляват и се държат съвсем приятелски.

На първия клип се вижда, че 20-годишното момче е яхнало Чеченеца, който го разкарва из магазина. Той е заснет няколко дни преди определения като скандален клип в мола. Вторият клип е заснет малко след този в търговския център и на него момчето, Тошо Куката и Чеченеца се хранят в пицария.

„Прилагайки аналогичен случай с това, което е заснето в мола, означава ли, че след като 20-годишният е яздил Чеченеца, съответно Чеченеца е бил третиран като вол или кон?“, запита адв. Паров.

Той е категоричен, че накрая истината ще излезе наяве. „Започнахме оттам, че момчето било принудено с насилие и заплахи. След това прокуратурата заяви, че тази версия отпада. Ще излезе накрая, че няма дори и склоняване.

Въпросните видеа съм ги гледал с очите си. Всичко е на шега, държат се приятелски, като една компания“, коментира адвокатът на Чеченеца, предаде „Евроком“.

В четвъртък Окръжният съд в града под тепетата ще разгледа жалбите на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката срещу взетата спрямо тях мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.