Home » Здраве » Тази трева е хиляди пъти по-мощна от химиотерапията и убива рака без да вреди на организма /РЕЦЕПТА/
Тази трева е хиляди пъти по-мощна от химиотерапията и убива рака без да вреди на организма /РЕЦЕПТА/

Тази трева е хиляди пъти по-мощна от химиотерапията и убива рака без да вреди на организма /РЕЦЕПТА/

Ще поговорим за това, че чаят от глухарче лекува много заболявания, като рак например, само за 2 дни.

Той също така предотвратява бъдещи рискове от възникване на рак. Полезен е и има лечебни свойства. Също така е лесно да го приготвите. В миналото този чай е бил универсално лекарство. Сега този той лекува рака. Наскоро експертите потвърждават, че глухарчето убива рака и работи дори по-добре от химиотерапията.

Изследване, проведено от Отдела по химия и биохимия в Канада, заявява, че в това растение побеждава рака и оставя здравите клетки незасегнати. Глухарчето убива рака само за 2 дни. А експертите одобряват този метод. 72-годишният Джон Ди Карло получил невероятен ефект от този корен. Имал рак и се лекувал почти месец. Но нищо не се променило, докато не опитал чая от глухарче. След 4 месеца той бил в състояние на ремисия.

Ползи за здравето:

> Наред с другите компоненти глухарчето съдържа витамини А, В и С, фолиева киселина, калий, силиций, желязо и танин. Поради състава си то има следните основни свойства:

> Очиства тялото от токсини. Ето защо, ние го препоръчваме особено при здравословни проблеми, които изискват отстраняване на токсини, в това число холестерол, пикочна киселина, подагра, диабет, камъни в бъбреците, и т.н.

> Действа като диуретик: глухарчето ни помага да премахнем течностите и да предотвратим задържането им. Особено подходящо е за случаи на затлъстяване, дължащи се на излишните течности.

> Предпазва черния дроб и жлъчния мехур, стимулира естествената им функция, така че чаят от глухарче може да бъде много полезен при хепатит.

> Подобрява бъбречната функция и помага за предотвратяване на цистит и уретрит. Подобрява процеса на храносмилането и отваря апетита, идеален за случаи на неефективност или анорексия.

> Действа като леко слабително.

> Облекчава кожните проблеми като акне, обрив, псориазис и т.н., а също така подобрява зарастването на раните.

Благодарение на съдържанието на силиций, поддържа здравето на косата и кожата. Съдържанието на желязо го прави отлично средство за профилактика и лечение на анемията.

Как да консумирате правилно?

Най-често срещаният метод за консумацията на глухарчето е под формата на чай, като се сваряват листата и корените на растението. Можете да пиете до три чаши на ден. За да проведете добро лечение, ви препоръчваме да приемате тази доза в продължение на един до три месеца, в зависимост от случая.

Екстрактът, който можете да купите директно от билкарите и някои диетолози, има същите характеристики като инфузията, но е с по-висока концентрация, така че е много полезен, ако искате да извършите по-цялостно почистване или лечение на някои здравословни проблеми, които вече споменахме по-рано.

Можете също така да поставите екстракт в бутилка с вода, да го пиете през целия ден и по този начин да се възползвате от неговите диуретични свойства.

Важно е да знаете, че глухарчето има леко горчив вкус, което потвърждава неговите свойства за черния дроб, така че не трябва да се приема в големи количества.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.