Home » Топ новини » Спешните лекари скочиха: Откога ВИТИЗ дава дипломи по медицина?
Спешните лекари скочиха: Откога ВИТИЗ дава дипломи по медицина?

Спешните лекари скочиха: Откога ВИТИЗ дава дипломи по медицина?

Пиарката на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска се прави на лекар!

Спешните медици скочиха срещу наглостта на неосъществената докторка, която се прави, че е наясно с истинските проблеми на съсловието, научи 365 Новини от гневен сигнал, публикуван във фейсбук групата „Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ“.

Ето пълния текст на недоволните медици:

Откога пиарката на ЦСМП София ни стана колежка? Колко дежурства на линейка или в спешно отделение е дала тази нереализирана актриса и журналистка? Откога ВИТИЗ дават и дипломи по медицина?

Справката е от биографията на госпожата, нямам нищо против артистите и журналистите, но нека всяка жаба да си знае гьола. Откъде е наясно с проблемите на спешните медици в спешните отделения и ЦСМП в цялата страна, та се представя в медиите за говорител на спешна помощ в национален мащаб?

Откъде има усещането, че натискът върху спешна помощ е намалял? В кой синдикат членува и като каква се занимава с категорията ни труд?

Докога за проблемите ни ще коментира администрацията, която е медицински неграмотна и на топло в кабинета си? Та нали точно тези хора са причина за проблемите ни!!!!

Източник: Народ

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.