Водещите новини
Home » България » Социолози: Догодина ще сме президентска република, начело с Румен Радев!
Социолози: Догодина ще сме президентска република начело с Румен Радев!

Социолози: Догодина ще сме президентска република, начело с Румен Радев!

Социолози са убедени, че Румен Радев съвсем скоро ще бъде основното лице във властта, разбра 365 Новини!

Президентът Румен Радев се превръща в основната водеща фигура във властта у нас, защото България упорито върви към законна президентска република. Това е мнението на все повече доказани социолози, изразено днес в ефир от Чавдар Найденов.

Вървим към президентска република с Румен Радев

Той е категоричен, че с всички действия или по-скоро бездействия на избраните от народа партии, държавата има най-много още година. За да се превърне от парламентарна в президентска република.

„Всеки анализ, който погледнете, от последните избори, сочи, че партиите, които са влезли в парламента днес, де факто са избрани с между 5 и 12 процента от гласовете на всички гласуващи.

Това не само не е нищо, това е една голяма нула. Хората отказаха да гласуват, показаха на всички червен картон. Резултатите от изборите говорят едно – на народа в момента му е все едно кой ще състави кабинет. Който и да е, на никого не вярват“, заяви Чавдар Найденов, пише topnovini.eu.

Той е убеден, че още след няколко месеца, догодина, ще възникнат драстични промени в Конституцията относно държавното устройство. Тоест категорично ще се върви към президентска република.

„В случая болшинството българи вярват на Румен Радев повече, отколкото на когото и да било през последните десетилетия. Все повече хора искат той да оглави властта като Владимир Путин в Русия. И е все по-логично това да стане факт“, смята социологът.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.