Home » Горещо » Снимките на Емилия, които побъркаха феновете
Снимките на Емилия

Снимките на Емилия, които побъркаха феновете

Емилия си подари зареждащо бягство сред природата. В разгара на лятото певицата потърси прохлада в планината, където се отдаде на пълен релакс, видя 365 Новини.

Фолк звездата на „Пайнер“ направи съпричастни на прекрасните гледки и феновете си в социалната мрежа като показа импровизирана фотосесия.

Снимките предизвикаха вълна от коментари.

Интересът на меломаните беше прикован от красивите кадри, на които Емилия позира в компанията на коне и еленчета. Тя беше затрупана с комплименти за своята визия и романтичните кадри, излъчващи спокойствие.

Внушението е подсилено и от няколко стиха от “Смелите си имат всичко”, които певицата не пропусна да припомни на последователите си:

“Ако си падал веднъж, летял си – мога пак да го направя, само нещо запомни, недей ме съжалявай. И от любов и от омраза, не можах да се опазя, но по-силна съм от тях, да греша, не ме е страх.”

Певицата цитира над един от фотосите и сентенция от духовния учител Шамс от Тебриз: „Ако очакваш уважение от другите, го покажи първо към себе си. Не очаквай от другите това, което не даваш на себе си.“

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.