Home » Живот » Сложете това задължително в дома си и парите ще влезнат в семейството
Сложете това задължително в дома си

Сложете това задължително в дома си и парите ще влезнат в семейството

Колкото и смешно да звучи името й на пръв поглед, тя действително е доста известен символ и един от най-почитаните в китайското учение, припомня 365novini.

Изобразяват я с три крака, стъпила върху купчина монети и непрекъснато държи и една в устата си. Смята се, че носи богатство и финансова благодат.

Неслучайно я наричат също жаба на парите. Най-добре е да я поставите на бюрото си в офиса, а ако е в дома ви, трябва да е в югоизточната част, тъй като според фън шуй именно там се активират финансовите потоци.

Както важи и поверието, че чанта или портмоне не бива да се поставят на земята, това е валидно и за жабата. Фигурка на трикраката жаба не трябва да се слага на земята, а винаги на високо в дома. Тъй като, ако е на ниско, няма да доведе до никакви положителни резултати. И още по-лошо – вместо приходи да причини загуби.

Поставяте я в коридор или на входа на офис, за да привлича финансите, но не бива да е точно срещу вратата. Там освен това не бива да има и огледала – каквото и да поставите точно срещу входа, рискувате, вместо да привлича, да отблъсква всичко идващо.

Сложете това задължително в дома си

КОЛКОТО ПО-СКЪПА -ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ

Символът на жаба е толкова популярен, че даже у нас се продават много разновидности – малки, големи, от пластмаса, от месинг, от кристал. Фън шуй специалистите учат, че колкото по-красива и по-скъпа жаба си купите, толкова по-големи са шансовете да привлечете богатство.

Този принцип действително важи и при покупката на портмоне -колкото по-скъпо е и носите ли винаги в него пари, така ще си подсигурите добри приходи, пише „За жената“. Вярва се, че най-силно действие има кристалната жаба, защото носи не само материално богатство, но и духовно. Китайците обаче са максималисти – те твърдят, че всеки трябва да има в дома си по девет трикраки жаби, за да може да е спокоен за финансовото си състояние за години напред.

Източник: За Жената

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!