Home » Горещо » След победата: Станислав готви морска сватба, а ето кой ще му бъде кум
След победата: Станислав готви морска сватба а ето кой ще му бъде кум

След победата: Станислав готви морска сватба, а ето кой ще му бъде кум

Сладкарят Станислав Иванов от Перник се превърна в големия победител в петия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen и грабна чек за 100 000 лв. Още преди вълнението от така желаната победа да може да отшуми, за 29-годишния кулинар предстои друго щастие.

Той ще се ожени за своята половинка, която му оказа сериозна подкрепа на финала на предаването.

Докато Станислав се е борил за победата в кулинарното риалити, годеницата му Божидара се е занимавала с организацията на предстоящата им сватба. И двамата са на мнение, че искат морска сватба, която е планирана за това лято. Предстои изборът на булчинска рокля, а за кум е поканен Иван, който си тръгна рано от Hell’s Kitchen, но се превърна в истински приятел за Станислав за краткото време, в което беше в предаването.

Станислав предложил брак на момичето до него докато били на романтична почивка в Позитано, Италия. Бил много притеснен дали е правилния момент. Три дни преди пътуването носел пръстена със себе си непрекъснато. На третия ден писал на майка му за съвет. „Тя ми отговори да съм по-сериозен и да не чакам с предложението. Бях изгубил ума и дума, бях много притеснен. Но след участието ми в Hell’s Kitchen нямам никакви притеснения“, каза кулинарят в предаването „На кафе“.

„Не бях сигурна, но имах подозрения, че ще ми предложи. […] Събираше смелост и на едно място за перфектната снимка извади пръстен от раницата си, а аз изпаднах в шок. Трябваше ми време докато кажа „да“, разказва годеницата му Божидара, която е най-голямата му фенка и от ден първи е вярвала в победата му.

д

Снимка: Instagram

За Станислав пътят към победата не беше лек. Той трябваше да пребори много достойни конкуренти и да намери вътрешната си мотивация за това. 

„За всеки свой успех съм се борил със зъби и нокти. В началото не влязох с идеята да спечеля, но се случи нещо след първите предизвикателства. Една сутрин се събудих и се почувствах силно пристрастен към победата. След това се будех всеки ден с огромна мотивация и давах максимума от себе си“, разказа Станислав.

„Спечелих зрителите с това, че съм себе си. Не бях фалшив и показах уменията си. Важното е, че когато искаш нещо, можеш и трябва да го постигнеш“, каза още Станислав.

станислав

Снимка: Instagram

В предаването Станислав си създаде и приятели, и врагове, но от всички тези отношения той извлече своите поуки и уроци. „Аз не бях конфликтен. Имах няколко караници с Кристиан и Асен, но това е с любов към тях и от спортна злоба. Голям приятел ми остана Иван, който си тръгна рано от предаването. Той ми даде бащински съвет и това ме докосна много. За мен бащата е този, който дава сила на семейството и стои зад него. Също така приятели останахме и с Васко.

През тези три месеца най-големият ми опонент бе Виолета. С нея се състезавахме как по-добре да ни изглеждат чиниите. При Кристиан бе по-груба спортна злоба и всяка сутрин ставах с целта да го бия на всякакви предизвикателства. Той възбуди у мен този хъс за победа“, коментира Станислав останалите участници в риалитито.

Когато се будел всяка сутрин, Станислав си обещавал, че ще се бори в Hell’s Kitchen в името на покойния си баща. На него посвещава и победата си. За него предаването е не само училище за кулинария, но и емоция, място, където да откриеш себе си, сподели още той.

Повече за началните му стъпки в готвенето, разказани от гледната точка на майка му, за сълзите от щастие, за любовта с годеницата му Божидара, гледайте във видеото.

Източник: Една

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.