Home » България » Румен Радев: „Като човек на дълга за мен приоритет са хората, а не рейтинга“
Румен Радев: "Като човек на дълга за мен приоритет са хората а не рейтинга"

Румен Радев: „Като човек на дълга за мен приоритет са хората, а не рейтинга“

Бързо и като че ли целенасочено се отприщи нова вълна на яростно отрицание на и към президента Радев.

Дори и негови отявлени до вчера привърженици скочиха първосигнално да го нападат и неоснователно да го обвиняват, че едва ли не той е виновен и носи цялата отговорност за зеления сертификат и за непопулярните мерки на служебния здравен министър Кацаров и служебното правителство.

Да, зеленият сертификат и останалите рестрикции са нещо изключително неприятно и тези мерки определено ще се отразят на рейтинга и влиянието на Радев само дни преди президентските избори. Надявам се това да не е фатално и се надявам здравия разум да надделее. Здравият разум би трябвало да си спомни с какви антипандемични мерки започна борбата с вируса и какви мерки наложи тогававашния премиер и неговият НОЩ.

огава се говореше за трупове, масови гробове, затваряха се градове и села, недостъпни бяха паркове, градини, планини и поля. Помните КППТ-та нали?

Помните никому ненужните и смехотворни декларации, затворените обществени сгради, училища, но воят не беше за тях, а за затворените дискотеки, фитнес зали, нощни клубове и пр. обществени места, които, за разлика от училищата и обществените сгради, не са задължителни за посещения от гражданите и селяните на Отечеството. Здравият разум не може да не си спомня за „полевата“ болница в зала „Арена Армеец“, оборудвана незнайно от кого и незнайно с чии пари, която „полева“ болница мистериозно изчезна! И така нататък…

Здравият разум би трябвало да си задава логични въпроси и един от тези въпроси е

КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА ДИСКРЕДИТИРА И КОМПРОМЕТИРА РАДЕВ И СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ?

Кой има интерес от протестите на пътищарите, енергетиците, медиците и др. браншове, които търсят сметка и реванш от президента и служебния кабинет заради произволите и безобразията на всичките три кабинета на Борисов.

Здравият разум би трябвало освен да мисли, да има и памет за недалечното минало от 12 години назад. Знаете, че 12 години са твърде много време, почти половината от активния живот на човека. И тези години са безвъзвратно и мъчително пропиляни и няма шанс да се върнат. Но могат успешно да се продължат с още толкова, че и повече време, ако активното милиционерско мероприятие на Борисов успее.

Здравият разум би трябвало да помни, че не толкова отдавна Борисов, тогава още премиер, злостно и категорично декларира, че ако не е във властта, ще умре. Президентът Радев каза нещо съвършено различно: „Като човек на дълга за мен приоритет са хората, а не рейтинга. Животът на хората за мен е по-важен от изборния резултат, който ще приема със смирение“.

Нормалният разум лесно ще открие разликата.

Любо Кольовски

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.