Home » Рецепти » Прочутата рецепта на руската лечителка Олга Романова срещу инфаркт и инсулт
Прочутата рецепта на руската лечителка Олга Романова срещу инфаркт и инсулт

Прочутата рецепта на руската лечителка Олга Романова срещу инфаркт и инсулт

България е на първо място в Европа по смъртност от инфаркт, инсулт и съдови болести. Броят на пациентите със сърдечносъдови заболявания нараства.

За съжаление, инсултите са относително често заболяване за българите, защото рисковите фактори за инсултите, както и за инфарктите – артериална хипертония, диабет, тютюнопушене, затлъстяване, невинаги се контролират добре. Българинът не е свикнал да профилактира, да се грижи за себе си, знае 365novini.

Много късно е вече, когато се случи инсултът, много по-трудно става възстановяването. Това е все пак един голям конфликт за мозъка на пациента, инвалидизира се в много случаи. Трябва да се следи за всички възможни рискови фактори за инсултите и инфарктите, които са близки и идентични, казват лекарите.

Те са единодушни, че най-доброто лечение се корени в превенцията.

Много често, след като навършат 40 години, болшинството от нас са изправени пред появата на симптоми като постоянна умора, често главоболие и недостиг на въздух. Също така има хора, които страдат от високо кръвно налягане и болки в сърцето.

Често тези симптоми са следствие от отлагане на депозити от лош холестерол по стените на кръвоносните съдове. За да се предпазите от фаталните сърдечни и мозъчни удари, се доверете на народната медицина. На помощ тук идва прочутата рецепта на всепризнатата народна лечителка Олга Романова. С нея можете да изчистите кръвоносните съдове и холестеролните плаки. Приготвянето не е трудно.

Нужни са ви само седем много вкусни и популярни съставки. Лесно може да си ги набавите от който и да е магазин или пазар. Те са:

200 грама червено сухо вино,
200 грама сок от моркови,
200 грама сок от ряпа,
200 грама лимонов сок,
200 грама сок от червено цвекло,
200 грама вода,
15 скилидки чесън,
200 грама мед.

Как се приготвя?

Първо направете сокове от червеното цвекло, морковите, ряпата и лимона. Обелете чесъна и го пресовайте. Получената каша разредете с топла, преварена вода. Смесете в подходяща купа. Добавете червеното вино и меда. Прехвърлете всичко в подходящ стъклен буркан, който да съхранявате в хладилника. Може да го ползвате не по-дълго от 45 дни.

Как се приема?

В продължение на 45 дни се взима от сместа една супена лъжица три пъти на ден, половин час преди хранене. Две седмици след като сте започнали да приемате този народен лек, вие ще забележите значително подобрение на вашето състояние. Също така след редовен прием на този еликсир ще се простите с безпричинното главоболие и ще нормализирате кръвното налягане. Тази смес ще помогне на тялото да се изчисти от шлаките и токсините.

Преди да приемете каквито и да е средства за прочистване на кръвоносните съдове, хубаво е да се консултирате с вашия лекар, ако евентуално имате алергии към някои от продуктите.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.