Home » Горещо » Появи се скандален кадър от „Игри на волята“! Нагло бутат Мани към финала!
Появи се скандален кадър от "Игри на волята"! Нагло бутат Мани към финала!

Появи се скандален кадър от „Игри на волята“! Нагло бутат Мани към финала!

Снощи зрителите станаха свидетели на една от най-оспорваните елиминационни битки между съплеменници в третия сезон на „Игри на волята: България“.

В крайна сметка Мани взе поредна победа в елиминационна битка и за изненада на всички отстрани един от най-големите си врагове в племето и един от най-силните играчи – Стоян.

Хората обаче са крайно разочаровани от предаването. Според огромна част от зрителите то е нагласено така, че Мани да бъде изтикана до финала. Коментарите под снощното отпадане на Стоян са унищожителни и обвиняват продукцията в некоректност. Появи се и скандален кадър, който можете да видите в прикаченото видео.

„Димо говори за чест и достойнство, а точно сега се подиграхте с тези качества на Стоян, поне от годините му да имахте срам. Пълен резил за продукциията и се надявам да няма следващ сезон“, коментира зрител във Фейсбук.

Мани Игри на ВолятаЕто и мнението на Атанас Бойков:

Като създател на подобно съдържание (дори и в много по-малки размери), съм бесен, че продукция от такова ниво си позволява подобна намеса в развитието на играта на участниците си.

За мен това е крайно недопустимо, нелоялно, неправилно и грешно! Това е подигравка с усилията на участниците!

Очаквам да видя отговора им за това видео (ако изобщо има такъв). Миналия сезон гледахме подобен сценарий с един пъзел, но тук е още по-нагло!

И само ще добавя един стар лаф: когато е голямо и сиво като слон, мирише като слон, стъпва като слон, има хобот, значи най вероятно е слон…

Източник: Пловдив 24

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.