Home » Здраве » Пиеш вода по график и отслабваш! Резултатът – минус 15% мазнини, без грам лишения:
Пиеш вода по график и отслабваш

Пиеш вода по график и отслабваш! Резултатът – минус 15% мазнини, без грам лишения:

Този режим е мечтата на всяка жена – ядеш, каквото ти е вкусно, и при това губиш до 15% мазнини, натрупани по снагата.

Цялата тайна е в специалния режим на пиене на вода, който се спазва в диетата, разбра 365 Новини. Обикновено приписваме лошото здраве и главоболие на умора и проблеми в работата.

Опитваме се да ги борим с пиене на хапчета, похапване на нещо сладко за настроение, когато просто трябва да изпиете чаша обикновена вода. Да, това изненадва мнозина, но в повечето случаи причината е много банална – липсата на вода, на което тялото реагира много остро.

Всеки трети човек изпива само една трета от дневната си норма, което води до нарушаване на химичните процеси в организма. И ако младото тяло все още по някакъв начин се справя с недостига, с възрастта при човек се натрупват цяла поредица проблеми.

Отговорете си на този прост въпрос: колко често страдате от главоболие и умора, колко вода пиете, освен традиционните чай и кафе? Ако болката е вашето обичайно здравословно състояние сутрин, време е да помислите.

График за отслабване: Повече не означава по-добре

През последните няколко години статиите за здравословен начин на живот споменават значението на водата за здравето на цялото тяло. Посочва се, че това е най-полезният продукт на нашата планета и колкото повече пиете през деня, толкова по-здрави ставате. Буквално с всяка глътка всяка клетка се лекува, подмладява, изпълва се с полезни елементи. Но експертите са готови да аргументират с това.

„Има убеждение, подкрепено от статии във вестници и списания, че нуждата ни от вода трябва да се задоволява изключително от самата вода“, казва диетологът Гал Голдбърг.

„Моите колеги и аз никога не бихме казали, че хората трябва да пият само вода.“ Това е индивидуален въпрос за всеки. „

Вижте и това: Минералната вода в България – къде коя какво лекува?

Количеството консумирана вода може да варира в зависимост от храненето на човека, мястото на пребиваване му, както и от вида дейност. Ако се придържате към популярната в момента норма от 1,5-2 литра вода на ден, тогава я пийте в подходящите часове, за да получите максимална полза.

График за отслабване: Когато трябва да пиете вода

8,00 ч.

Две чаши топла вода с лимон на празен стомах. Това е доказано като най-доброто начало на деня. Водата на гладно е начин да постигнете желаното ниво на хидратация, да събудите тялото, да го подготвите за ядене. Между другото, можете да закусите не по-рано от половин час, след като сте изпили водата.

11:00 ч.

Чаша вода със стайна температура. Пиенето на вода по това време означава намаляване на апетита и изяждане на половината от обичайната порция по време на обяд. За тези, които смятат обяда за основно хранене, това изглежда като истинско богохулство.

Но ако искате не само да подобрите здравето си, но и да отслабнете, направете го свой навик.

13:00 ч.

Чаша топла вода 30 минути преди обяд и чаша по време на обяд. Има мит, че пиенето на много течности по време на хранене е лошо. Ако пиете сладка напитка или газирана, при това в големи количества, тогава това определено ще навреди.

Но чаша топла вода по време на обяд ще ви помогне да подобрите храносмилането.

16,00 ч.

Половин литър вода със стайна температура. Запълваме пропастта между обяд и вечеря по различни начини: плодове, шоколадови барове, чипс. А ни трябва просто вода.

20:00 ч.

Чаша топла вода.

Това е последният етап. Можете да добавите към водата резен лимон и малко течен мед, което не само ще подобри вкуса, но и ще донесе полза на тялото.

Този режим на пиене не само осигурява здравето на организма, но и спомага за отслабване. Сега това е възможно без диети, гладуване и всякакви други ограничения.

Пийте вода според графика и ще отслабнете, но и спечелите здраве и сила. Споделете информацията с близките си и докажете на себе си и тях, че важното е кога, а не колко вода пиете.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.