Home » Топ новини » Петканов е аут! Алекс сияе в сватбения ден до непознат мъж – красива двойка и приказна рокля! (СНИМКИ)
Петканов е аут! Алекс сияе в сватбения ден до непознат мъж - красива двойка и приказна рокля! (СНИМКИ)

Петканов е аут! Алекс сияе в сватбения ден до непознат мъж – красива двойка и приказна рокля! (СНИМКИ)

Истинска лавина от коментари залива профила на Александра Богданска в Инстаграм от 10-тина часа насам. Причината са последните снимки, качени в профила на моделката, на които я виждаме в невероятна сребриста рокля и в компанията на непознат мъж.

Богданска сватба

Алекс Богданска рокля

От кадрите става ясно, че двамата са пременени така заради сватба – но не тяхната, както мнозина си помислиха в началото, а на приятелска двойка-мъже (което също предизвика немалко изказвания).

сватба

Най-важното е, че обстановката е приказна и как иначе, като събитието се е състояло в Обединеното кралство, в едно от най-популярните имения за провеждане на сватби, близо до Лондон – Госфийлд хол.

В няколко сторита Алекс успя да покаже лукса в имението, на който са се радвали гостите на тържественото събитие:

Алекс Богданска

Богданска имение

Обстановката е романтична и старинна, а Богданска изглежда съвсем на място на фона на тамошния пейзаж, както ще се убедите сами от кадрите:

Госфийлд хол

Госфийлд Хол Богданска

Алекс Богданска

Алекс сватба

Естествено, не е минало без танци, а от кадрите става ясно, че двойката се е забавлявала повече от добре:

Богданска мъж

Богданска и Иван

Естествено, феновете на моделката умират от любопитство кой е мъжът до Алекс и дали това е новата любов в живота й – засега обаче тя не издава нищо. Става ясно само, че въпросният господин се казва Иван Стоименов и от години живее в Обединеното кралство. Богданска пък не за първи път е в неговата компания, защото публикува общи техни снимки още преди няколко седмици:

Алекс и Иван

Почитателите на брюнетката са единодушни, че двамата са чудесна двойка и това е много по-добра партия за любимката й от бившия й съпруг Дани Петканов.

Източник: За жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.