Водещите новини
Home » Живот » Нона Йотова: Не бях близка с брат ми, който се самоуби
Нона Йотова Не бях близка с брат ми

Нона Йотова: Не бях близка с брат ми, който се самоуби

Семейна трагедия разтърси актрисата и депутатка от БСП Нона Йотова още в първия месец на новата година, припомня 365novini

Миналия петък стана ясно, че нейният брат Огнян Кръстев, живеещ във Враца, е посегнал на живота си.

70-годишният мъж е страдал от тежко заболяване, заради което напоследък болките били непоносими. По неофициална информация той се е застрелял с незаконна пушка в апартамента си в един от блоковете „Химик“ срещу сградата на пожарната в града. Съседи обаче твърдят, че се е застрелял с пистолет, който му е бил даден преди много години като награда от министъра на МВР.

Възрастният мъж е бил известен сред врачани като Софиянеца. Преди много години пристигнал да живее в града под Околчица заради работата си в „Химко“. Там той е бил технолог на производството в цех „Реформинг“. Отличавал се с едрия си ръст. Бил и един от първите във Враца, които започнали да се занимават сериозно с културизъм.

Починалият живеел разделен със съпругата си и двете си деца – момче и момиче, които се били изнесли в Поморие.

По бащина линия Огнян е брат на популярната актриса Нона Йотова, но двамата били от различни майки. За смъртта му Йотова всъщност разбрала от медиите. Противно на очакванията, че шокът за нея ще е голям и ще бъде покрусена от трагедията, театралната звезда сподели, че всъщност двамата никак не били близки.

В социалната мрежа фейсбук тя написа статус 3 дни след самоубийството на брат си, който гласи:

„Появиха се публикации за трагичната кончина на сина на баща ми от първия му брак. Научих от медиите. Съжалявам за причините, довели до решението му да сложи край на живота си – тежко заболяване. Обаждат ми се приятели, разтревожени от новината и заглавията, че става дума за мой брат. Това създава погрешно впечатление.

Не сме се виждали и не сме поддържали никакви отношения. В този смисъл, не сме точно брат и сестра. И по много други причини. Да почива в мир!“

Ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!