Home » Горещо » Най-сетне: Юлиан Вергов взриви мрежата преди минути, отговори подобаващо на Диана Димитрова! (виж още)
Най-сетне: Юлиан Вергов взриви мрежата преди минути отговори подобаващо на Диана Димитрова! (виж още)

Най-сетне: Юлиан Вергов взриви мрежата преди минути, отговори подобаващо на Диана Димитрова! (виж още)

Вече над десет дни Диана Димитрова се пени по радиа, телевизии и интернет как е била пребита от колегата си и екс любовник Юлиан Вергов. Пребита преди пет години и то заради… нищо.

Да, защото и до днес Димитрова така и не поиска да спомене как е докарала до пристъп на лудост Вергов, или той просто така си прави – събужда се и решава кого да намлати…

Е, след като всички чакаха реакция от Вергов, преди минути той ни я даде. И най-вече я даде на самата Диана с посвещението:

„За любовта с много любов“… Всъщност това е кратко клипче, в което рецитират с колеги, но посланието е ясно. Вергов не смята да се занимава с изблиците на колежката си, която трябва да говори единствено пред съответните органи, а не да досажда на милиони в мрежата.

Масово потребителите започнаха да застават зад Юлиан.

Колкото повече Димитрова злобее и скача срещу всеки, изразил различно от нейното мнение, толкова повече хората се отдръпват от нея. Преди малко те пожелаха здраве и търпение на Вергов, който отговори: „Да, особено ценно е второто!“.

Причината, поради която много голяма част от обществото не подкрепя Диана Димитрова, макар тя да е битата в случая, е, че се твърди от различни източници, близки до Юлиан Вергов, че тя е тормозила дъщеря му, настройвайки я срещу майка й, поради което актьорът реагирал така.

В социалните мрежи масово пишат, че биха направили същото като Вергов, ако някой посегне на детето им. Самият Юлиан пък изобщо не съжалява за случилото се през 2017 г.

Диана Димитрова считаше, че със сълзлива история за побой ще трогне хората и ще се завърне със значими роли в киното и телевизията, но истината бързо излезе наяве. Самият факт, че никъде и никога не споменава защо е била бита, говори, че не е невинна. Разбира се, нищо не оправдава побой, но и нейните действия спрямо Алена Вергова нямат оправдание.

Без съмнение Юлиан заяви позицията си по казуса с тази си реакция. Видно е, че актьорът е решил да не пада на същото ниво и да не отвръща по никакъв начин на бившата си любовница. Той ще отговаря само там, където трябва, а именно пред прокуратурата. И пред съвестта си, както би трябвало да направи и актрисата.

Източник: Клюки

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.