Home » Идеи » Мистериозна пирамида в Габровско носи безсмъртие
Мистериозна пирамида в Габровско носи безсмъртие

Мистериозна пирамида в Габровско носи безсмъртие

Мистериозна пирамида, открита край габровското село Петко Славейково, носи безсмъртие или най-малкото дълголетие на онези, които я посещават, разбра 365 Новини.

Поне това твърдят жителите на селото, които от години посещават мегалитния комплекс. Един от местните жители Величко Трифонов е активен любител на историята и запален радиестезист. Величко, чиято възраст е над 80 години, но изглежда минимум с 20 години по-млад и се чувства така, смята, че всичко това е благодарение на пирамидата, която се намира край родното му село.

Според него тази пирамида е построена от древна цивилизация, която е обитавала земите, на които в наши дни се простира България. Тази цивилизация е разполагала с напреднали технологии, благодарение на които пирамидата край Петко Славейково е била построена. Величко е категоричен, че строителите на пирамидата, най-вероятно са били с марсиански произход – бежанци от Червената планета, чиято цивилизация е била унищожена от ядрена война. Оцелелите от конфликта се заселили по българските земи, едни от най-плодородните кътчета на планетата.

Заедно със себе си те донесли и знанието как да вдигат и местят огромни скални блокове. Именно така построили и въпросната пирамида. Пирамидата край габровското село не е е единствената пирамида по нашите земи, колкото и изненадващо да звучи това за мнозина. Някои от тези мегалитни комплекси са добре проучени и са развити туристически дестинации, като Стобските пирамиди, които се радват на значителен интерес от страна на българи и чужденци.

По официални данни има 66 пирамиди в България и всички те са дело а извънземни цивилизации.

Мистериозни пирамиди има и в Странджа. Повечето от тези пирамиди са част от мегалитни комплекси, скрити в недрата на планините. Пирамиди на възраст над 10 000 години има в дълбоко заровени в недрата на Странджа планина, които според окултистите в най-скоро време ще бъдат открити официално.

Според водещия на окултното предаване Последни дни още 16 мегалитни комплекса, изградени от извънземни цивилизации се намират на дъното на Черно море. Трябва да отбележим, че пирамиди има не само у нас. Наскоро бе открита най-голямата пирамида в света. И тя беше открита не къде да е, а в Босна.

Пирамидата, която е поне три пъти по-голяма от Хеопсовата пирамида в Долината на царете в Египет е на възраст над 24 000 години, твърди нейният откривател американският инженер-геолог и археолог Семир Османагич.

Подобни на босненската пирамида има и у нас. Мистерия за учените остава как древните строители са успели да забъркат бетон, чиито качества в пъти надхвърлят качествата на съвременния материал, какъвто го познаваме днес. Пирамидите и в Странджа, и в Босна всъщност са част от един огнен пояс от Хималаите, минава под Кавказ, под Черно море в района на Бургас и излиза на Странджа планина.

Неслучайно този район е центърът на нестинарите. А според ненавреме отишлия си от този свят бургаски поет Христо Фотев, Бургас е център на магически енергиен триъгълник 3:4:5, с които е наситена нашата Земя.

Дедите ни са ни ги завещали да ги ползваме, за да изпълняваме мисията си, дадена ни от Твореца Създател за оздравяване на човечеството. Това време настъпва и затова те ни ги разкриват вече с всички средства и чудните си методи.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.