Home » Живот » Лили Иванова: Искаха да ме смачкат! Не успяха!
Лили Иванова -Искаха да ме смачкат

Лили Иванова: Искаха да ме смачкат! Не успяха!

„Аз дойдох и знаех защо съм тук, за да бъда това, което съм днес. Аз съм преживяла много неща, които биха могли да смачкат някого. Не успяха! 

Мога да разкажа много неща в живота ми. Какво ще постигна с това? Нищо не е могло да ме откаже.“ Тази изповед на Лили Иванова звучи във филма-анкета „Тайната снимка“, който е продуциран от нея и се очаква след края на извънредното положение да има своята премиера. Откъси от филма, чийто режисьор е Мартин Карбовски, бяха излъчени в събота вечерта в неговото предаване по Би Ти Ви „Карбовски: Втори план“, научи 365novini.

Филмът е жанр “анкета” и представлява тайна среща на тайно място за една историческа снимка. В началото на 2020 година Лили покани 10 журналисти от няколко медии и застана пред въпросите им за една тайна историческа снимка на момента и епохата пред обектива на фотографа Костадин Кръстев – Коко.

Лили Иванова -Искаха да ме смачкат

Лили Иванова отговори на въпросите на 10 журналисти във филма-анкета „Тайната снимка“

„Аз съм разчитала само на себе си. На никой друг. Като съм дошла тук никой не ми е помогнал, всички са ме смачквали, искали ска да ме охулят, всички до един. И в бранша. Абсолютно всички“, разкрива още естрадната прима, но без да навлиза в подробности.

„Трябва да имам много сили, за да издържа всичко това, което става на сцената и да го предложа на публиката ми, както трябва. Аз си поставям цел, посока, гоня всичко това и гледам да го постигна. Но преценявам дали имам сили за това, дали мога. Не смятам, че съм най-великата, не смятам, че правя всичко перфектно. Аз много се стремя. Преди да изляза на сцената искам всичко да е перфектно. Това съм аз. Искам всичко да бъде идеално“, споделя певицата, която на 24 април навърши 81 години.

„Аз знам, че днеска е 2020 година. Значи трябва да внимаваме много и винаги искам да бъда в крак с времето. Не живея със старата си слава. Аз искам нещо повече от себе си и то искам да дам нещо повече от себе си. Аз го усещам, защото особено през последните години, виждам, че залата е пълна с много млади хора. И аз съм длъжна да се съобразявам с публиката си, длъжна съм да предложа на моята млада публика по-различна музика, която тя слуша и съм щастлива, че все пак ме аплодират“, казва още Лили Иванова.

„Аз съм наясно какво искам да направя в живота си. Не съм от хората, които се главозамайват. И никой не ме е чул да кажа: „Е, видяхте ли, две поредни години направих по три концерта в НДК. Няма и да чуете. Аз се хвърлям в битката, която трябва да спечеля. А публиката е тази, която казва „Спечелихте или не спечелихте!“ Аз не си фантазирам абсолютно нищо. Седя много здраво земята“, изповядва се примата.

Лили Иванова -Искаха да ме смачкат

„Аз не очаквам никога от никого нищо. Аз искам да покажа. Който го оцени, оцени. Няма да бъда единствената в света, която няма да бъде оценена. Аз затова записвам непрекъснато, правя нови песни, защото искам да оставя това за поколението“, разкрива Лили Иванова.

„Аз съм работохолик. Мога непрекъснато да пътувам. Засега, да чукна на дърво, не се изморявам. Аз пътувам, защото трябва да имам контакт с моята публика, която да отсее плявата от житото. Аз пея на живо. Музикантите ми свирят на живо. И всичко е живо, няма бутафория, няма измама. Аз никога не съм си служила с измама, защото мразя лъжата и заставам абсолютно зад тази честност в моята професия“, откровена е музикалната легенда.

„Искам да знам какво мога да направя утре. Това което е било вчера го знаем. Не мога да направя същото, защото то е доста по-ниско качество от това, което съм днес“, анализира изпълнителката на „Детелини“.

„Мъжете винаги са били под моята сянка. Не бих казала, че са ме наранявали. Аз съм силен характер“, признава още Лили Иванова.

Лили Иванова -Искаха да ме смачкат

„Никога в живота си не съм се чувствала самотна или сама. Самотата ме зарежда. Луда ли съм каква съм“, продължава с откровенията голямата певица.

На въпрос какво иска да кажат за нея след 100 години, Лили Иванова отговаря, че не иска да оценява себе си. Но добавя: „Любовта е всичко. Без любов човек не може да живее. Аз имам любов в себе си към моята работа, към музиката, към текста. Това е нещото, което ме поддържа. Бог е любов. Бог отворя всяка врата. Тя е всичко“, споделя още естрадната прима, позната на 4 поколения българи.

Снимки: Костадин Кръстев – Коко

лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.