Home » Горещо » Лепа Брена изнудва сина си Стефан Живойнович, ето какво иска от него
Лепа Брена изнудва сина си Стефан Живойнович

Лепа Брена изнудва сина си Стефан Живойнович, ето какво иска от него

Лепа Брена иска още внуци, научи 365novini.

Лепа Брена иска още внуци. Въпреки че всички в семейството на певицата са щастливи, че Александра Прийович и Филип Живойнович скоро дариха певицата с първото й внуче, което кръстиха Александър, Лепа Брена чака някои от нейните синове да я дари с още внуци.

Певицата не крие, че няма търпение отново да стане баба. А най-голям е натискът върху сина й Стефан Живойнович. Той наскоро се премести в ново луксозно жилище, което е закупено на кредит, пише skopje24.mk. Наскоро Лепа Брена пак напомнила на сина си Стефан, че му е време да се ожени и да създаде семейство. Певицата искала сина й да я дари с още внуци. Само тогава тя щяла да му помогне с кредита за новото му жилище.

Това е вид „изнудване“ от страна на певицата, но Стефан не го притесняват думите на майка му, защото знае, че тя се шегува с него, казва източник близък до семейството.

Само преди няколко седмици, в специално интервю за македонските медии, синът на Лепа Брена призна, че не бърза да създава семейство и все още е свободен. „Свободен съм, фокусирал съм се върху работата. Наслаждавам се на живота. Когато дойде времето да съм сериозен, ще бъда сериозен“, каза Стефан за „Exclusive“.

Синът на Брена сподели, че за него външният вид не е толкова важен. За Стефан е важно как мисли едно момиче и какво е отношението й към живота. „Мисля, че с човек, който носи в себе си такава енергия като моята, може да се разберем“, казва синът на Лепа Брена за жената, която търси.

Стефан иска жена, с която, след 30-40 години брак, все още да бъдат приятели и да има какво да си кажат, когато са заедно и седнат да изпият чаша кафе. Засега обаче той все още не я срещнал.

razkritia

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.