Home » България » Кой тегли куршума на митичния бос Фатик
митичния бос Фатик

Кой тегли куршума на митичния бос Фатик

Роднина на Филип Найденов-Фатик твърди пред „Уикенд“, че барети на Филко Славов са премахнали боса, научи 365novini.

Барети, които са били приближени до бившия шеф на отряда за борба с тероризма Филко Славов, са преките убийци на наркобарона Филип Найденов-Фатик. Това твърде сензационно пред в. „Уикенд“ роднина на Фатик, който обаче пожела да остане анонимен заради съображения за сигурност.

Преките килъри били двама служители от отряда, които били известни като „момчетата за всичко на Филко“. Поръчката за елиминирането на Фатик е дошла от бизнесмен, свързан с мощен банков бизнес. Той е платил хонорар на килърите от 100 хил. долара. Същият бизнесмен е много близък до Братя Галеви.

Фатик бе застрелян на 19 август 2003 г. на кръстовището на булевардите „България“ и „Гоце Делчев“ в София. Присъда няма нито за килърите му, нито за поръчителите на екзекуцията.

Според близките му Филип Найденов е ликвидиран, защото в един момент е станал силно неудобен за определени висши служители от системата за сигурност. Тези лица многократно са взимали подкупи от него, а Фатик пък е знаел твърде много за контактите им, начина на работа и схемите, в които са замесени.

Цялото разследване на антимафиотите след екзекуцията на Фатик е умишлено сгрешено с цел нарочно да се заличат следите на истинските убийци – твърди роднината на арабина.

razkritia

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.