Home » Топ новини » Как съмнителни субекти контролират силните на деня с помощта на софтуера за който говори цял свят!
Как съмнителни субекти контролират силните на деня с помощта на софтуера за който говори цял свят!

Как съмнителни субекти контролират силните на деня с помощта на софтуера за който говори цял свят!

От няколко дни група хакери определящи се като CENTAUR Group разпространяват в мрежата няколко чата озаглавени

„До „зависимите“ и не чак толкова „независими“ представители на 4власт.

Пращаме една малка част от чат между Пламен Бобоков и Христо Иванов, хакнати чрез мобилното приложение “Whatsup”.

Хакнати са със софтуера за който говори цял свят и се ползва за контролиране на „силните на деня“. Чатовете поставят въпроси, които ще оставя на вас, „зависимите-независими“ журналисти.

Това е само началото! Чакайте още чатове, записи, снимки! До скоро!“

Скандални чатовеХристо Иванов чатовеРазкрития за Христо ИвановДалаверите на Христо ИвановСлед преглед на материалите от CENTAUR Group става ясно, че Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер са си навлякли гнева на доскорошните си спонсори и върли подкрепници в промяната. Първите индикации за това бяха през пролетта на 2022 година, когато на фона на провала на управление на Кирчо и сие, мобилното устройство на Петков стана обект на хакерска атака, за която бе образувано досъдебно производство.

Делото изненадващо не произведе голям обществен интерес или пък бе умишлено потулен. Дори самият бивш премиер замълча по темата, което си е странно, предвид факта, че Кирчо обича вниманието на медиите и това да се прави на жертва. В края на година стана ясно защо е държал да не се даде гласност на това посягане над неприкосновеността на личната му кореспонденция.

До няколко медии бяха изпратени серия чатове, за които се твърдеше, че са водени между Кирил Петков и други лица.

Разбира се изпращачът на чатовете не стана ясен, но по непотвърдена информация – направените извадки от мобилните приложения от телефона на Кирил Петков са дело именно на хакера, обект на досъдебното производство на Окръжна прокуратура – Благоевград. Наши източници потвърдиха, че разпространените чатове са също така част от веществените доказателство по делото. По същото е бил извършен разпит и на хакера като разследващите не са особено напреднали по делото.

В тази връзка в навечерието на коледните празници няколко медии публикуваха втора порция извадки от чатове – този път обаче от телефона на хакера и лице, за което се твърди, че е Васил Божков. Съвпадение или не, в разговора двамата събеседника обсъждат именно атаката на телефона на Кирил Петков, проведения разпит на хакера, който споделя, че разпитващите го не разполагат с необходимата експертиза, за да установят механизма за извършеното от него деяние.

Този низ от събития единствено показва, че, с каквато и мисия Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер да са били инсталирани начело на държавата, определено не са я изпълнили, дори точно обратното.

Твоят коментар

About 365Novini

One comment

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.