Home » Топ новини » Изпълнителят на „Батальонът се строява“: Нямаме армия, но имаме гей паради и нежни момченца!
Изпълнителят на "Батальонът се строява": Нямаме армия но имаме гей паради и нежни момченца!

Изпълнителят на „Батальонът се строява“: Нямаме армия, но имаме гей паради и нежни момченца!

„Без армия и въоръжени сили, които май имаме само на хартия, сме никъде в целия конфликт между Украйна и Русия. Огромна грешка беше, че отменихме казармата и поделенията пустеят години наред. Води се джендърска политика и може би затова беше унищожена казармата.“

Така коментира ситуацията пред „България Днес“ изпълнителят на легендарния хит „Батальонът се строява“ Кирил Котрулев-Кико. Заедно със сестра си Величка от хитовия дует „Южен вятър“ сякаш се оказват пророци, изпявайки вечния рефрен „Батальонът се строява за последен път, старото се уволнява, зайците реват“.

Години по-късно всички вече са се уволнили от казармата, зайци (младите войници – б.а.) няма, а военен конфликт между Русия и Украйна е напълно възможен всеки момент. Премиерът Кирил Петков обяви, че ще разчитаме на родната армия с американско подкрепление да ни пази, а чужди изтребители и военна сила на НАТО бяха насочена към нашата територия за защита при евентуална агресия от страна на Русия.

В същото време ще се строява и нов български батальон, който също да ни пази в случай на конфликт.

„Тези сили са изпратени тук да пазят техните бази, а не нашето небе или население. Да бъдем един вид пушечно месо. Което изобщо не е добре. Дано не съм прав“, критично гледа на създалото се напрежение певецът.

Война между Русия и Украйна няма да има, но ако има, ние по-добре да останем неутрални, казва певецът. Той е убеден, че вече е твърде късно да възродим казармата, защото всичко е разпродадено и унищожено.

„Поделенията вече ги няма. Или са разграбени и разпродадени, или са унищожени. Затова се нароиха гей паради и толкова нежни момченца. Като гледам, другите европейски държави си имат силни армии и въоръжение, докато ние унищожихме всичко, което притежавахме“, размишлява изпълнителят.

И допълва:

„Можехме просто да направим военното обучение 6 месеца, за да се възпитава мъжкото сред подрастващото поколение и съответно да се научат на ред, дисциплина, физически упражнения сутрин и основни бойни техники“.

Кирил Котрулев защитава тезата, че ни трябват „политици с топки“, които да водят здрава и мъжка политика с ясни и точни цели, защото навсякъде уважават онзи, който има мощ, сила и свое собствено мнение.

„А не като едни наши политици навремето, на които им викаха „йесмени“. Още не са им предложили и те вече казват „йес“. Политиците ни трябва гордо да бранят териториалната ни цялост и възгледите ни за нашите ценности, приоритети и интереси. Надявах се на нещо по-добро, като мислех, че старите политици вече са изкопали дъното, но явно има какво още да се копае надолу“, коментира още Кико.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.