Home » Топ новини » Генерал Венцислав Мутафчийски се закани: Ще задължа всички да се ваксинирате!
Генерал Венцислав Мутафчийски се закани: Ще задължа всички да се ваксинирате!

Генерал Венцислав Мутафчийски се закани: Ще задължа всички да се ваксинирате!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Изцепи се и Бойко Борисов: Ваксинирайте доцент Мангъров публично, той си призна, че е за ваксинирането

Такова предложение иска да направи шефът на НОЩ и на ВМА – генерал Венцислав Мутафчийски на Народното събрание, с цел то да стане закон, от който да няма мърдане.

Според генерала в бяла престилка, само след като всички се ваксинират ще можем отново да заживеем нормално. В същото време в мрежата усилено се говори, че на скеча с ваксинирането, който ни показаха управниците, на Мутафчийски са му били глюкоза. Дали е лъжа или истина към настоящия момент няма как да разберем.

Този призив на Мутафчийски стана на фона на проучването, че едва 11 на сто от медицинския персонал желае да се ваксинира срещу коронавирус. В някои региони желаещите в бели престилки достига 33 %. Какво остава за хората извън медицинските среди.

Изхвърли се в типичния си стил и министър-председателят Бойко Борисов, като каза, че е разговарял с Атанас Мангъров и доцентът ясно му обяснил, че подкрепя ваксинирането. И веднага заповяда: Ваксинирайте го публично!

Оказа се обаче, че доцент Мангъров няма да се ваксинира нито публично, нито дискретно. Той се тестувал и заради работата му на първа линия с КОВИД пациенти се оказало, че има придобит имунитет. А на Борисов е казал, че принципно не е срещу ваксините, а не че ще се ваксинира срещу коронавирус, обясни публично доцентът.

Склонни сме да вярваме на Мангъров, а не на Бойко Борисов. Неведнъж сме засичали премиера да вижда и казва само това, което му харесва и да се опитва да накара и другите да виждат и казват само това, което на него му харесва.

А реакциите по този на истина важен въпрос за или против ваксинирането са повече от бурни в мрежата. Най-същественото като защитавана позиция: Дори и в мутроландия не могат да ме задължат да си поставя ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ваксина. Започва да мирише на второ издание на Нюрнберг – съд за престъпление срещу човечеството.

Източник: 7 минути

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.