Home » Живот » Ген. Мутафчийски се сдоби със 7 фалшиви профила във Фейсбук
Ген. Мутафчийски се сдоби със 7 фалшиви профила

Ген. Мутафчийски се сдоби със 7 фалшиви профила във Фейсбук

Шефът на Националния кризисен щаб ген. Венцислав Мутафчийски става все по-популярен, научи 365novini.

Освен десетките колажи, които вървят из социалните мрежи, професорът вече има седем фалшиви профила. Някои са с по 5 приятели, други – с над 250.

Ментетата обаче се познават лесно – на тези страници има само по една снимка на генерала и нищо друго. Въпреки това валят покани за приятелство.

Самият генерал обаче изобщо няма профил във фейсбук.

Има една легална страница – „Подкрепа за ген.-майор д-р Венцислав Мутафчийски“, която има над 1000 лайкове. Тя съдържа публикации за шефа на ВМА от различни медии.

Припомняме, че наскороВенцислав Мутафчийски сподели кога се очаква да бъде пикът на заразата.

„Процесът е много динамичен и нещата не могат да се прогнозират. Срокът на карантината може да претърпи промяна. Не смятам за реалистично хората да бъдат пуснати да пътуват преди Гергьовден. Трябва да гледаме реално на нещата.

Единственият вариант да се справим с това заболяване, за което няма ваксина и доказано лечение, е да се изолираме. След като премине големият пик, тогава трябва да имаме отговорна тактика кои групи хора да се пуснат.

За съжаление пикът на заболяването най-вероятно ще е около Великден, както вървят изчисленията“, заяви Мутафчийски пред бтв.

Ген. Мутафчийски се сдоби със 7 фалшиви профила

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.