Home » Горещо » Фолк певицата Ивана за първи път ще пее пред рокери на мотосъбор: Мненията са на двата полюса
Ивана за първи път ще пее пред рокери

Фолк певицата Ивана за първи път ще пее пред рокери на мотосъбор: Мненията са на двата полюса

Фолк певицата Ивана за първи път ще пее пред рокери на мотосъбор. Изпълнителката е поканена заедно с още куп народни и попфолк изпълнители да пее на международно събитие в Боровец, научи 365novini

Става въпрос за международен авто и мотофестивал, който ще събере рокери, автомобилисти и любители на мотори и коли от цял свят. Специално за събитието са изградени три сцени – рок, техно и български фолклор с попфолк, пише „България днес“.

Обявеното участие на Ивана обаче раздели рокерите на двата полюса. Докато част от тях се зарадваха на новината, други обявиха, че не би трябвало фолк певицата да е част от програмата. Или други нейни колеги.

При все това звездата покани феновете на 10 август в Боровец, където ще извие глас с куп други изпълнители. „Там ще бъда с моите колеги–Стояна, Румен, Васко, Венета и Ванката. Иска ми се да нарушим традицията и да има много, както от моите песни, така и много българска народна музика. Ще ви очакваме с нетърпение. Доскоро!”, сподели във видеопослание певицата.

„Важно е да уточним, че това не е точно мотосъбор, а фестивал, който събира хора с интереси към коли и мотори. Искаме да дойдат всякакви хора, които да ни опознаят и да не си мислят само, че сме мрачни и прашни рокаджии с татуировки.

Трите сцени ще бъдат много далеч една от друга, така че който не иска да слуша Ивана, отива на рок сцената, слуша си жиците и дори няма да разбере, че тя е била там.

Има си и такива, които обичат чалга. Не искаме да поставяме музикални ограничения, защото тогава половината от хората няма да дойдат.

Аз лично няма да слушам чалга, а ще бъда при рока”, коментира Иво Пантелеев, организатор на събитието.

По негови думи Ивана ще се появи едва вечерта, когато ще „звучи турбочалга”. През деня ще има самодейни състави, гайдарчета и народни танци.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.