Home » Здраве » Ето в коя стая се събира най-много лоша енергия
най-много лоша енергия

Ето в коя стая се събира най-много лоша енергия

Кухнята е едно от най-използваните места във всеки дом, припомня 365novini.

 Освен че приготвят храната си там, много семейства се събират на трапезата именно в кухнята. За жалост обаче, именно кухнята се явява помещението, концентрирало в себе си най-много негативни вибрации.

Това е така именно защото хората прекарват много време в тази стая, а докато похапват, размишляват и в главата им често се въртят негативни мисли.

Случва се също така да се чувстват зле и да се запътят към кухненския шкаф, за да притъпят неприятните си емоции с нещо сладичко, чипс или друга вкусотия.

За да не се събира твърде много напрежение в кухнята, тя трябва да е подредена по определен начин. Добре е стените да са светли и с големи прозорци.

Колкото повече слънчева светлина влиза в нея, толкова по-добре. Освен това кухнята трябва да е разтребена и да свети от чистота. Многократното проветряване на помещението всеки ден също е задължително.

От значение е и как ще разположите самите уреди в стаята за приготвяне на храна. Готварската печка например трябва да е позиционирана, така че готвещият лесно да вижда какво се случва в кухнята. Същевременно е желателно печката да не е много далеч от мивката. Това спомага за неутрализиране на двете техни стихии – огън и вода.

Мебелите в кухнята също оказват влияние на енергийното поле в помещението. Масата с ъгли може да причини повече спорове между членовете на домакинството. Кръглата маса, от своя страна, прави хората по-задружни и спокойни.

Обърнете внимание и на още нещо важно. Когато предмет от готварски комплект се счупи или изгуби, намерете начин да го запълните. Никога не оставяйте комплектите незавършени – това може да се отрази зле на събитията у дома.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.