Водещите новини
Home » Горещо » Деси Цонева се омъжи, ослепителна е на сватбата си /СНИМКИ/
Деси Цонева се омъжи

Деси Цонева се омъжи, ослепителна е на сватбата си /СНИМКИ/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Деси Цонева се омъжи. Това разкри самата тя, публикувайки на страницата си във Фейсбук как вдига наздравица с булчинска рокля.

Тя и Явор Стефанов си казаха да и подписаха. Двамата планират и пищно тържество, което ще е след раждането на Деси. На снимките от сватбата си Деси е наистина ослепителна, видя 365 Новини.

Дъщерята на покойния журналист Митко Цонев намекна и, че ще вземе фамилията на съпруга си, обявявайки преди сватбата, че това е последният й ден като Цонева. Сватбата е била в тесен кръг – младоженците, кумовете шеф Иван Манчев и нейната най-добра приятелка Марго, както и малкият Янчо.

“Голямото тържество ще е другата година след църковната венчавка, когато ще поканим много гости”, обясни Деси. Отсега с Явор са планирали и кога ще е тя – на 3 юни, когато ще отпразнуват третата годишнина от връзката си.

А за втората – на този 3 юни, двамата бяха на романтична ваканция във Флоренция. Именно в красивия италиански град, така както единият ден си почиват в хотелската стая, Явор пада на коляно и пита Деси дали ще се съгласи да стане негова съпруга. Тя веднага казва “да” и слага на безименния си пръст нежния годежен пръстен с диамант. След това заедно организират подписването в ритуалната зала.

За него Деси сложи красива бяла рокля до земята – досущ като принцеса.

“Роклята ми зае моята приятелка – моделката Глория Петкова”, разказа Деси. Двамата със съпруга ѝ Явор вече очакват и първото си общо дете – дъщерята на обичания журналист Димиър Цонев е бременна в шестия месец с момиченце. Очаква се то да се появи на бял свят през есента. Деси и Явор дори вече са решили какво име ще му дадат, макар да не го издават пред медиите.

Ето какво разказа Деси за първата си среща с Явор:

„Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор…

Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!“ – признава Деси.

Източник: Марица

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.