Водещите новини
Home » Здраве » Д-р Комаровски посочи 7 задължителни неща при лечение от коронавирус ВИДЕО
Д-р Комаровски посочи 7 задължителни неща при лечение от коронавирус ВИДЕО

Д-р Комаровски посочи 7 задължителни неща при лечение от коронавирус ВИДЕО

Известният украински педиатър Евгений Комаровски е признат авторитет в областта на медицината.

Във връзка с разпространението на коронавируса той подготви видео инструкция за самостоятелно спасяване от коварния инфекциозен агент, видя 365 Новини.

Лекарският списък с препоръки предизвика бурна дискусия в мрежата. Предлагаме ви да се запознаете с инструкциите на Комаровски и да се научите от него как да предотвратите най-обсъждания вирус на нашето време.

Инструкции за самоспасяване

Основните точки от съветите на известния педиатър са следните:

1. Намирайки се в хоризонтално положение увеличавате вероятността от развитие на пневмония, така че трябва постоянно да се движите. Ако състоянието не ви позволява да сте активни, опитайте се да седнете, ходете до тоалетната по-често и пийте повече вода.

2. Влажността на въздуха в апартамента трябва да бъде между 40% и 60%, а температурата – между 18 ° C и 22 ° C. Винаги проветрявайте и използвайте овлажнител.

3. Не трябва да ядете елда, консерви или месо, а високовъглехидрати храни като овесени ядки, грис, горски плодове, шоколад, кондензирано мляко, плодове.

4. Не забравяйте да пиете много течности, особено тези, съдържащи глюкоза. Комаровски дори препоръчва да се пие кока-кола, пакетирани сокове. Водата в големи количества също е препоръчителна.

5. Въпреки факта, че в стаята, където се намира пациентът, трябва да е хладно, заразеният не трябва да замръзва. Комаровски подчертава, че трябва да се обличате топло.

6. Непрекъснатото наблюдение на състоянието е важен момент. Така че, редовното измерване на температура, налягане, контрол на честотата на уриниране е задължителен списък от действия за всеки пациент.

7. Магическо хапче за вируса все още не е измислено, затова д-р Комаровски препоръчва на болните граждани да не спират да приемат лекарства заради хронични заболявания и да започнат да приемат антипиретични лекарства.

Можете да се запознаете с препоръките на известния педиатър по-подробно, като гледате видеото.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.