Home » Горещо » Цветелина Грахич стигна дъното
Цветелина Грахич стигна дъното

Цветелина Грахич стигна дъното

Бившата беквокалистка на Слави Цветелина Грахич изживява едни от най-трудните периоди в живота си. Певицата е затънала до такава степен в борчове, че се чуди как да оправи положението, разбра 365 Новини.

Босненката дължала крупни суми на близки и познати, които заемала за осъществяването на музикалните си проекти. Инвестициите обаче имали нулева възвращаемост и певицата дори нямала пари да си плати сметките.

На всичкото отгоре Грахич издържала и гаджето си Кристиян Шаламанов, който в момента не работел.

Всъщност проблемите на Грахич са вече от няколко месеца насам, издават нейни близки и подозират, че красавицата може да се е забъркала с лихвари.

Това не е първият път, когато Грахич има финансови проблеми. Преди около година положението й също не било никак розово.

Тогава дори нейни познати издадоха, че тя е много унила, защото не разполага с достатъчно средства, за да вдигне така мечтаната сватба с гаджето си. Така тържеството на двамата влюбени тогава се отложи за неопределен период от време.

По всичко изглежда обаче, че ситуацията е все така сложна и към днешна дата, а певицата неведнъж е споделяла, че нe жeлae cĸpoмнo тъpжecтвo, а пищнa cвaтбa.

Източник: show.blitz.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.