Home » България » Чалга коалицията спечели „Сървайвър“
Чалга коалицията спечели "Сървайвър"

Чалга коалицията спечели „Сървайвър“

Благой Георгиев е големият победител в сезон 7 на „Сървайвър“! Той получи най-много гласове от журито, съставено от изгонени участници, повечето от него, и спечели титлата „Последният Оцелял“ и наградата от 150 000 лв. 

Благо посвети наградата на своите деца: „Исках да не ги предам, за тях се борех докрай“.

Повечето бяха впечатлени от силната воля на Благой, който издържа седмици наред на самотния Остров на отшелника и отбеляза осем победи в дуели за оцеляване.

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети – финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и показаха изключителни физически качества, те не успяха да предизвикат достатъчно симпатии в журито.

„През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни многодетният баща. Освен титлата „Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева.

„И все пак чалга коалицията победи, а Едис си плю на принципите и заканите срещу тази коалиция, доста се изложи. Снежана въпреки че беше изгонена от Благо и многократно набелязвана за изгонване от него… тя въпреки това даде подкрепата си за него.

Аз лично бих гласувал за някой от двамата младежи, защото освен физическа, показаха и социална игра, а и имат повече нужда от тези пари. Докато Благо беше в изгнание, тук-там да го видим по телевизията и дори му подариха 1-2 битки на острова на отшелника (поне останахме с такива впечатления в битката му с лекоатлета). За мен това не е човек-сървайвър. А и Благо има пари.. Ама така е, парите при пари отиват“, коментира развоя на играта зрител.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.