Home » Горещо » Банка лапва хонорара на Ненчо Балабанов от „Ол Инклузив“
Банка лапва хонорара на Ненчо Балабанов

Банка лапва хонорара на Ненчо Балабанов от „Ол Инклузив“

Пукната стотинка от хонорарите си за сериала „Ол Инклузив“ няма да види Ненчо Балабанов, научи 365novini.

 Цялата сума, за която се спазарил да влезе в ролята на зевзека Христо, била прилапана от банката, към която комикът имал сериозни финансови задължения.

За своите 39 години актьорът вече е „собственик“ на два ипотечни кредита, всеки от които бил за по 100 хиляди евро, а сумата, която Ненчо трябвало да върне на банковите институции след начисляването на лихвите, възлизала на близо половин милион лева. Най-лошото обаче било, че бившият водещ на „Господари на ефира“ щял да се издължава на банките още 30 години.

„Хич не съм цъфнал и вързал, но не се оплаквам – работя здраво, плащам си ипотеките“, признава Ненчо. 39-годишният актьор, който е родом от Котел, изтеглил първия си заем през 2001 г., още преди да се роди синът му Богомил. Тогава Ненчо бил женен за 11 години по-възрастната от него музикална педагожка Ралица. Тя е единствената жена, която комикът е водил до олтара. Тъй като имала щерка от предишен свой брак, още преди появата на Богомил Ненчо предложил на бившата си жена да изтегли кредит за жилище.

Банката му отпуснала заем за максималния срок от 30 години за 100 000 евро, а срокът за погасяване на дълга му бил 2031 г. Малко след раждането на Богомил през 2005 г. Ралица и Ненчо обаче се развели, а вноската по кредита се оказала непосилна за учителската заплата на Ралица. Балабанов отстъпил жилището на бившата си жена и сина им и решил само той да изплаща борча към банката. „Това е моето решение. Ще изплащам апартамента до 2031 г. Но това е отговорност, която съм поел и няма да се отрека от нея“, признавал е актьорът.

Години по-късно Балабанов изтеглил нов ипотечен кредит за още 100 000 евро, за да си купи свое жилище. С обзавеждането на втория апартамент задълженията му скочили до грандиозните половин милион лева. Сега Ненчо не отказвал работен ангажимент, въртял по 4-5 проекта едновременно, защото не можел да не си плаща вноските и банките да тръгнат по петите му.

ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.