Водещите новини
Home » Зодии » Астрологът на Путин за 2021-ва: Водолеи, Козирози и Риби ще забогатеят
Астрологът на Путин за 2021-ва: Водолеи Козирози и Риби ще забогатеят

Астрологът на Путин за 2021-ва: Водолеи, Козирози и Риби ще забогатеят

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2021 г. ще стане по-малко драматична във всеки един смисъл, но ще изисква от нас както пълна отдаденост, така и много упорит труд, казва астрологът Павел Глоба, за когото се смята, че съветва самия Владимир Путин.

Глоба е от малкото астролози, предсказали, че Тръмп ще седне в Белия дом, когато повечето му колеги вещаеха успех на Хилари Клинтън. Той има световна слава и всяка година прави цялостна прогноза за бъдещето.

Глоба вещае, че през първата половина на 2021 г. ще попаднем под тежкото влияние на Уран и Нептун. „Взаимодействието им обаче дава възможност за постигане на успехи. Важна в случая е иновацията. Ще процъфтяват сфери, свързани със социалните мрежи и потапянето в нова информационна среда. Специалистите, които се занимават с подобен род дейност, ще получат желаната финансова сигурност“, казва феноменът.

Астрологът съветва, ако през 2021 г. пред вас застане дилема дали да започнете нещо ново, или да заложите на нещо старо и утвърдено, задължително изберете втория вариант. Това би довело до финансов растеж. Лилитът през първата половина на годината е под знака на Телец. Това ще продължи до юни. Този период се характеризира с по-висока активност на измами и спекулации. За да не се окажете жертва на някоя подла схема, е важно да останете бдителни и да не инвестирате в съмнителни сделки.

Възниква въпросът кой ще има късмет във финансово отношение през 2021 г. Астрологът е категоричен, че се открояват няколко знака, които откровено ще забогатеят и ще могат да кажат, че това е тяхната година. Транзитът на Юпитер ще донесе успех и значителни парични постъпления на знаците Водолей, Козирог и Риби. За хората, родени под знака на Телец и Близнаци, ще се отворят нови възможности и източници на доход. Знаците Скорпион и Стрелец също ще имат по-големи възможности за по-високи финансови постъпления, но ако положат достатъчно големи усилия за това.

Краят на 2021 г. ще бъде белязан от връзката на планетата на парите Плутон и планетата на малкото пари Венера, които ще си въздействат в знака Козирог. Такъв тандем обещава да донесе стабилен и висок паричен доход на хората, родени в знака на Козирог, Дева, Скорпион, Рак и Телец. Най-малко приходи през 2021 г. ще имат Стрелците.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.