Home » Идеи » 7 сигурни знака, че душата на починал любим човек е близо до вас и иска да ви изпрати съобщение.
7 сигурни знака че душата на починал любим човек е близо до вас и иска да ви изпрати съобщение.

7 сигурни знака, че душата на починал любим човек е близо до вас и иска да ви изпрати съобщение.

Заминаването на близки в „другия свят“ е изключително болезнено събитие, с което е трудно да се примириш и не по -малко трудно да оцелееш. Много е трудно да осъзнаете, че никога повече няма да видите любимия си човек и няма да можете да му се обадите и да общувате.

Въпреки това, „заминалите“ хора все още от време на време се опитват да се свържат с тези, които са останали в света на живите.

Ето 8 знака, че душата на любим човек е невидимо близо до вас и иска да ви изпрати съобщение.

1 Сънища

Това е може би най-разпространеният „комуникационен канал“, защото често виждаме починали роднини в сънищата си. Факт е, че когато спите, вашата вибрационна енергия се усилва и съответства на висшата енергия, притежавана от духовете. Затова е най -лесно за тях да се свържат с вас насън.

Но как можете да знаете, че това не е просто обикновен сън?

Така че, ако постоянно имате сънища, в които душите на близките правят или казват едно и също нещо, тогава трябва да анализирате тяхното поведение и думи, за да разберете какво се опитват да ви предадат.

Освен това такива сънища не са като обикновените сънища, тъй като са по-ярки, по-запомнящи се.

2 Песни

Мислите си за човек, „отишъл в друг свят“, а след това изведнъж чувате по радиото любимата му песен или мелодия, на която обикновено танцувате.

Това също е сигнал, че сте обичани и ви липсват, така че не можете да отпишете това като инцидент и просто съвпадение.

3 Можете да усетите невидимото присъствие на любим човек

Такива сигнали идват чрез сетивата: мирис, докосване, вкус, зрение или звук.

Например свързали сте човек и спомени за него с миризмата на прясно окосена трева или кафе с канела. И след като усетите този аромат (въпреки че няма източник на ухание наблизо), можете да сте сигурни, че любимият ви човек е до вас.

Може да бъде и внезапно леко студени тръпки и настръхване. Каквото и да реагират сетивата ви, е знак, че някой се опитва да се свърже с вас.

4 Числа

В този случай имаме предвид числата, които са били важни за човека, който е отишъл в „другия свят“:

рождени дни;
годишнини;
всяко друго число, цифра или дата.

Душите ги избират, за да се опитат да се свържат с вас дори след като си тръгнат. И ако те хванат окото ви (номера на къщи, часовник, регистрационни номера на автомобила), тогава душата на любим човек иска да ви напомни за себе си.

5 Виждате човек с периферно зрение

Може би това може да изглежда малко фантастично, но ако сте дълбоко потопени в мисли за любим човек, тогава сте напълно способни да видите някой много подобен на него с периферното си зрение.

Това явно е сигнал от него, особено когато започнете да се оглеждате и не виждате никого.

6 Усещане за присъствие на прощалната церемония

Гробището е мястото, където се срещат нашия и отвъдния свят. Споменът за човека е все още свеж и голям брой хора копнеят и скърбят за него.

В този момент душата му може да се прояви под формата например на леко докосване на рамото, ветрец в косата му или дори просто ярък спомен за него.

7 Понякога губите някои предмети и след това ги намирате на най-неочакваните места

Ако тези предмети са били ценни и важни за човек, който е „отишъл в друг свят“, например някои снимки, любими бижута или чаша, то изчезването им и след това появяването им на грешното място също може да е сигнал, че се опитва да се свържете с вас.

Наистина ли е възможно да се общува с душите на близките?

Разбира се, вече не можете да вземете телефона, за да се обадите и да говорите. Има обаче и други канали за комуникация:

Можете просто да говорите с тях на глас, това, което не могат да отговорят, няма значение, просто вярвайте, че те са там и ви чуват.
Можете също да се обърнете към тях насън или по време на медитация.
Можете да държите в ръцете си нещото, което им е принадлежало и да мислите за тях.

Кари Ъруин, професионален медиум и писател, е сигурна, че способността да се общува с душите е дар отгоре:

„Когато общувам с духове, разпознавам имената им и как са „излезли“. Те често искат да предадат послания на любимите хора чрез мен, защото преходът към „другия свят“ никога не е краят, а любовта е вечна. Няма нищо необичайно в общуването с тях. Те винаги се тревожат и се грижат за тези, които са оставили на Земята.“

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.